Versió per a imprimir

Alfarp comptarà amb una nova biblioteca i un auditori amb ajuda de la Diputació

  • El president, Jorge Rodríguez, visita el municipi de la Ribera Alta, on ha donat la benvinguda al nou alcalde, Raúl Mínguez
  • Alfarp ha rebut mig milió d'euros de fons provincials en la present legislatura i disposarà d'altres 300.000 el pròxim any
Imagen
14/06/2018

La nova biblioteca d'Alfarp ultima els detalls per a la seua imminent obertura. El renovat recinte cultural obrirà les seues portes després de l'actuació executada amb els 60.000 euros procedents del pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València. En la seua primera visita al municipi, el president de la corporació, Jorge Rodríguez, s'ha interessat per alguns dels projectes desenvolupats en el municipi amb fons provincials, com el futur auditori municipal, la rehabilitació del castell o la mateixa biblioteca.

 

Rodríguez ha recorregut Alfarp acompanyat pel diputat Pablo Seguí i el nou alcalde, Raúl Mínguez, a qui ha donat la benvinguda. “És un plaer poder vindre a Alfarp i veure com els ajuntaments treballen per a les necessitats reals de les seues veïnes i veïns amb les inversions de la Diputació”, ha afirmat Rodríguez. Per la seua banda, el nou alcalde ha agraït la visita del president i ha destacat que “feia molts anys que no venia cap president pel nostre poble i és un plaer poder ensenyar-li tots els avanços que estem fent gràcies a la Diputació”.

 

El municipi de la Ribera Alta ha rebut de la corporació provincial 520.000 euros en els dos primers anys de l'actual legislatura. Unes ajudes que s'han traduït en obres com les fases un i dues de l'auditori municipal, amb un total de 319.000 euros, o la novena fase de la rehabilitació del castell, amb 40.000 euros d'inversió.

 

Entre les actuacions destaca igualment la pavimentació i adequació dels carrers Jaume Primer, Pintor Sorolla i Verge dels Desemparats. Obres de millora d'equipament i espais públics que tindran continuïtat enguany i el pròxim, amb una inversió d'al voltant de 300.000 euros avançada pel president de la Diputació, que arribarà a Alfarp a través dels diferents plans i línies d'ajuda de la corporació provincial.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet