Versió per a imprimir

Alfonso Rus inaugura la piscina coberta i el nou complex esportiu de Riba-roja de Túria

  • El nou projecte de 5.400 metres quadrats té una sala de musculació de més de 200 metres quadrats, una sala amb aparells cardiovasculars, una sala d'activitats i una piscina climatitzada
  • Alfonso Rus: «La Diputació representa tots els pobles de la província i intentem ajudar totes les localitats»
  • Tarazona: «La carretera que unix Riba-roja de Túria amb Loriguilla i que s'inaugurarà pròximament millorarà enormement les comunicacions entre ambdós poblacions»
Rus, Tarazona i Castellà a Riba-roja
20/12/2012

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i l'alcalde de Riba-roja de Túria, Francisco Tarazona, han inaugurat esta vesprada la piscina coberta i el complex esportiu remodelat la Mallà, en els quals la corporació provincial ha invertit prop de 700.000 euros.

 

L'acte, que ha comptat també amb la presència del director general d'Esports, Mateu Castellà, ha començat amb la benedicció d'este espai esportiu i amb el descobriment de la plaça commemorativa. A continuació, les autoritats han visitat les instaŀlacions.

 

«La Diputació ha realitzat ací una inversió important per a construir un espai esportiu de primera qualitat propi del segle XXI» —ha declarat Rus.

 

Per al president provincial, «hui és un dia molt especial per a Riba-roja de Túria i per a la comarca del Camp de Túria, ja que, gràcies a l'esforç i a la tenacitat de l'ajuntament, els veïns podran disfrutar d'un complex modern i funcional que millorarà àmpliament l'oferta municipal».

 

Rus ha declarat també que la corporació provincial «estarà sempre al costat dels municipis per a millorar la qualitat de vida dels seus veïns i per a ajudar-los a costejar els nous projectes».

 

«La Diputació representa tots els pobles de la província i intentem ajudar totes les localitats», ha asseverat Rus, qui també ha anunciat que la institució inaugurarà pròximament la carretera que unix Riba-roja de Túria amb Loriguilla.

 

Per la seua banda, l'alcalde, Francisco Tarazona, ha agraït a la corporació provincial i a la Generalitat Valenciana el «gran esforç que han realitzat en estos moments tan difícils per a fer realitat este projecte».

 

Igualment, ha mostrat la seua satisfacció per la finalització d'un vial que «millorarà enormement les comunicacions entre ambdós poblacions». En este sentit, Tarazona ha anunciat que la corporació ha aprovat el projecte de la carretera que comunica Riba-roja de Túria amb Manises.

 

Finalment, el primer edil ha reconegut la «intensa labor» que du a terme la Diputació de València atenent tots els alcaldes de la província «siguen del color que siguen».

 

Piscina municipal

 

La nova piscina municipal, ubicada en la planta antiga del complex, s'ha construït gràcies a un conveni subscrit entre la Diputació i el consistori el 2009 per un valor de 500.000 euros i un acord establit entre ambdós entitats el 2012 per un import de 200.000 euros. Així mateix, el Pla Provincial d'Obres i Servicis de la corporació provincial ha permés urbanitzar la zona, millorar els accessos i instaŀlar equipament.

 

Característiques

 

La piscina coberta compta amb dos gots d'ensenyança i set carrers. A més, disposa de cadira per a persones amb mobilitat reduïda, sala d'hidromassatge i fil musical. «Es tracta d'una piscina climatitzada sense barreres arquitectòniques i amb accessos adaptats a tot tipus de mobilitat» —ha informat l'alcalde de la localitat.

 

La instaŀlació oferirà, a més de bany lliure en les distintes franges horàries, cursos de natació per a xiquets, jóvens i majors, així com gimnàstica en l'aigua i fitness aquàtic.

 

Complex esportiu

 

El centre esportiu compta amb una superfície construïda de 5.400 m2, disposa d'una sala de musculació de més de 200 m2 amb màquines de plaques selectoritzades de càrrega externa i equipament per a treballar amb pes lliure.

 

Compta també amb una sala amb aparells cardiovasculars d'aproximadament 80 m2 amb dos cintes de córrer, dos eŀlíptiques, dos bicicletes amb respatler, dos simuladors de rem estàtic i diverses bicicletes de cicle indoor. La Mallà té també una zona de cicle indoor amb 25 bicicletes i una sala d'activitats d'aproximadament 165 m2.

 

L'espai esportiu ha sigut dissenyat amb elements innovadors, com un tancament format per un mur de cortina de vidre estructural que garantix l'estalvi d'energia, evitant al seu torn pèrdues en la climatització.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet