Versió per a imprimir

Bartolomé Nofuentes presenta davant la Comissió Europea el projecte Interreg Eclectic

  • Amb un pressupost d'1.375.612 euros, es tracta d'un projecte que aposta per la mobilitat sostenible
Imagen
06/10/2016

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha presentat davant la Comissió Europea el projecte Interreg Eclectic que la Diputació de València està desenvolupant al costat d'altres institucions com la Coventry University, ITENE Packaging, Transport & Logistics Research Centre, Rzeszow Regional Devolopment Agency (RRDA), Rome Mobility Agency, Inter Municipal Association for Development of the Region Mechelen and Environment (IGEMO) i STRDA South Transdanubian Regional Development Agency Nonprofit Ltd.

Amb un pressupost d'1.375.612 euros, aquest projecte persegueix la transició cap a models de mobilitat més sostenibles gràcies a la reducció de la producció de carboni en els entorns urbans. D'aquesta manera, el seu objectiu és contribuir a la millora del medi ambient, lluitant contra el canvi climàtic i reduint la dependència energètica. 

Per a açò, el projecte recopilarà totes les experiències locals i regionals en aquest àmbit amb la finalitat de traure conclusions extrapolables a nivell local i regional.

Bartolomé Nofuentes, que dirigeix l'Àrea de Projectes Europeus de la corporació provincial, ha insistit en “el paper fonamental que juguen les administracions locals”, així com la importància de “treballar conjuntament i comptar amb el suport d'Europa”. 

Interreg Eclectic també pretén estimular l'economia lligada a aquesta transició en la mobilitat entorn de la recerca, la transferència, les noves praxis i perfils professionals, a més de facilitar el treball de les administracions per a aconseguir una mobilitat baixa en carboni. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet