Versió per a imprimir

Bartolomé Nofuentes presenta el programa de pràctiques de la Diputació de València als alumnes de la Universitat

  • El diputat de Projectes Europeus participa en el XI Fòrum d'Ocupació de la Universitat amb ponències sobre el Programa Provincial de Gestió i Retenció del Talent
  • Un estand informatiu atés pel personal del departament que dirigeix Nofuentes explica dijous les modalitats de beques i formació de la Diputació en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Burjassot
Bartolomé Nofuentes en la UV.jpg
24/11/2016

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha presentat el Programa de Gestió i Retenció del Talent, que encapçala en la Diputació de València, a jóvens i estudiants universitaris durant el XI Fòrum d'Ocupació organitzat per l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València.

 

Durant les jornades celebrades del 22 al 24 de novembre en els campus de la Universitat, el diputat provincial ha fet algunes ponències, en les quals ha parlat de les tres modalitats de pràctiques formatives que ofereix la Diputació: La Dipu et Beca, La Dipu t'Eurobeca i les Beques de Postgrau. Nofuentes també ha explicat les iniciatives que el departament de Projectes Europeus té en marxa actualment, com la xarxa de municipis per la retenció del talent, l'aposta per establir espais de cotreball i la creació dels premis als millors projectes de gestió del talent.

 

«Informar els nostres jóvens de totes les opcions que tenen i oferir-los oportunitats és fonamental si volem aprofitar el seu talent i evitar que es marxen forçosament a altres països a treballar», ha dit el diputat, que ha felicitat a la Universitat de València per ser aquest «un lloc immillorable de trobada per a empreses, institucions i estudiants que busquen eixides professionals». Bartolomé Nofuentes ha recordat «el compromís ferm de la Diputació de València per retindre els nostres jóvens amb polítiques concretes que frenen la fugida de cervells que patim els darrers anys».

 

Connectem els jóvens

La Diputacióde València també ha estat present en el fòrum amb un punt d'informació. Amb el lema «Connectem els jóvens», el personal del departament que dirigeix Nofuentes ha explicat les modalitats de beques i formació de la Diputació a tots els que s’han acostat per a obtindre informació. Aquest dijous també estaran de 10 a 17 h en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Burjassot.


En aquest XI Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València han participat seixanta-nou institucions, entre empreses, organismes públics i coŀlegis professionals, i s'han organitzat tallers, taules redones i conferències amb l'objectiu de promoure l'ocupació i posar en contacte directe els jóvens amb el món laboral.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet