Versió per a imprimir

Benagéber reconstruïx el mur d’un camí afectat per la pluja amb l’ajuda de la Diputació

  • Les obres al mur d’escullera s’han realitzat dins del programa de Riscos Geològics amb una inversió de 58.474 euros
  • La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, destaca “la millora de la segurerat vial en les obres en la carretera afectada per la pluja”
Imagen
15/06/2020

El municipi de Benagéber ha reconstruït el mur de contenció d’un camí amb el suport econòmic de la Diputació de València. Les obres s’han escomés a la plataforma sobre la que es recolza un tram proper a la font Muñoz i que havia patit danys importants a causa de les pluges. L’actuació ha consistit en el sanejament del talús, la realització d’un mur d’escullera de 28 metres de llarg i 10 d’altura, l’asfaltat del camí afectat i el reperfilat del talús superior.

 

Segons explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “l’obra era important per a Benagéber i per la seguretat vial de les persones usuàries de la carretera. Es tracta d’un camí que a causa de l’escorrentia de l’aigua s’havia quedat en un estat molt precari per a la circulació dels autobusos que van al campament i de vehicles que es dirigeixen cap a l’embassament”.

 

El projecte ha sigut realitzat pel procediment d’emergència dins del programa de Riscos Geològics de l’Àrea de Medi Ambient. Les obres han tingut un cost total de 59.973 euros, dels que la Diputació ha aportat el 97,5%, 58.474 euros, i l’Ajuntament de Benagéber el 2,5% restant, és a dir, 1.499 euros.

 

La Diputació de València és pionera en la prevenció i correcció de riscos geològics que es produeixen a les comarques valencianes. Alguns dels més freqüents són els despreniments de blocs de pedra i la caiguda de murs. Al llarg del mes de juny començaran les obres a l’ermita del Remei de Chelva, vessant nord de Ademuz i la Font de la Salut d’Olocau.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet