Versió per a imprimir

Carlet i la Pobla de Vallbona coneixen el patrimoni de la Diputació amb Sona València

  • Els majors d'ambdós municipis han visitat la seu provincial, el MuVIM i la Beneficència
Majors de Carlet foto_Abulaila.jpg
29/04/2015

Més d'un centenar de veïns de Carlet i la Pobla de Vallbona han disfrutat d'una jornada de visites a la corporació provincial, el MuVIM i la Beneficència a través del programa Sona València per als Majors de la Diputació de València.

 

Després del recorregut pels palaus dels Scala i la Batlia, que constituïxen la seu provincial, les persones majors d'ambdós municipis s'han traslladat al MuVIM, i posteriorment han acudit a la Beneficència per a concloure el dia de visites amb una menjar de germandat i un espectacle musical.

 

Els veïns de Carlet i la Pobla de Vallbona han estat acompanyats de les seues alcaldesses respectives, Mari Ángeles Crespo i Mari Carmen Contelles.

 

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, també ha volgut estar present en este dia i s'ha reunit amb les persones majors en la Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència per a explicar-los que este programa «començà fa uns anys i tracta d'oferir l'oportunitat de conéixer part del patrimoni de la Diputació, que és de tots els veïns de la província i què menys que obrir les portes de la institució perquè puguen disfrutar d'ella».

 

A més, Mora ha destacat que «tots els alcaldes tenen moltes coses que fer, però que ho deixen tot per acompanyar els seus veïns en un dia com hui és d'agrair».

 

Mari Ángeles Crespo, alcaldessa de Carlet, ha mostrat el seu agraïment a la Diputació perquè «és l'ajuntament dels ajuntaments i sempre està al costat dels municipis xicotets, per això la major part d’allò de què disposa Carlet és gràcies a esta institució».

 

Així mateix, sobre este programa ha manifestat que «és una bona oportunitat de conéixer el patrimoni que és de tots i disfrutar d'un dia amb la gent del poble».

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha dit que «este programa ens enriquix tots perquè és molt bonic conéixer tot el patrimoni dels ciutadans de la província i és una manera de valorar encara més el que tenim».

 

Finalment, Contelles ha expressat que «és un orgull mostrar el patrimoni amb la Diputació perquè esta corporació no sols aposta pels pobles, principalment aposta per les persones».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet