Versió per a imprimir

Cerdà demana assistència a la Diputació per a realitzar l’inventari de béns municipal

  • Conxa Garcia: “L'assistència que oferim, com l'inventari de béns o els plans generals, són treballs que aquests ajuntaments no podrien fer sense l'assistència de la Corporació”
Imagen
04/02/2017

La diputada d'Assessorament Municipal, Conxa Garcia, s'ha reunit amb l'alcalde de Cerdà, José Luis Gijón, en la seu de la Diputació de València, una trobada en la qual el regidor municipal ha sol·licitat assistència a la Corporació per a realitzar l'inventari de béns municipal. La diputada provincial ha destacat la disponibilitat d'aquest servei per als municipis, així com el suport que ofereix en la col·laboració amb els ajuntaments.

 

“L'assistència que oferim, com l'inventari de béns, els plans generals, de modernitat, així com catàlegs, són treballs que aquests ajuntaments no podrien fer sense l'assistència de la Corporació”, ha assenyalat la diputada d'Assessorament Municipal. Entre les funcions de l'Àrea dirigida per Conxa Garcia es troba l'assistència Jurídica, Comptable, Econòmica i Tècnica als municipis valencians, especialment als de menor capacitat econòmica i de gestió.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet