Versió per a imprimir

Cortes de Pallás demanarà ajuda a la Diputació a través del pla contra la sequera per a millorar la xarxa d'aigua

  • El municipi denuncia la falta d'inversions en els sistemes i xarxa de distribució durant l'anterior legislatura i agraeix les inversions de la corporació de Rodríguez per a millorar l'eficiència del servei
Imagen
22/02/2018

Cortes de Pallás ha demanat ajuda a la Diputació de València per a resoldre els problemes de la xarxa d'aigua del municipi i de les set pedanies que depenen d'aquest. El diputat responsable de Egevasa, Salvador Femenía, juntament amb el gerent, Miguel Ángel Ferri, i dos directius de l'empresa, s'han reunit amb l'alcalde del municipi, Fernando Navarro.

 

L'objectiu ha sigut revisar les instal·lacions amb les quals explica el sistema de distribució de Corts i detectar les necessitats. L'estat en el qual es troba demostra, en paraules de Femenía, “la deixadesa de l'anterior equip de govern de la corporació, ja que en els últims anys no s'ha renovat ni invertit en matèria d'aigua”, assegura.

 

Des de la Diputació se'ls ha explicat el catàleg d'inversions i programes als quals es poden acollir, com el Pla Contra la Sequera que eixirà publicat en breu i al que podran accedir els municipis de la província per a millorar l'eficiència de les seues xarxes d'aigua potable.

 

El responsable de Egevasa agraeix la bona predisposició de l'Ajuntament de Cortes de Pallars. “Han invertit la major part del PPOS, l'actual SOM, i recursos propis en obres i actuacions que han tractat de millorar el sistema de proveïment d'aigua potable”, apunta Femenía.

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet