Versió per a imprimir

Creu Roja i Diputació de València ajudaran a les famílies més vulnerables del Rincón d'Ademuz

  • El projecte d'Acompanyament en processos d'inclusió en comarques de Creu Roja Espanyola i la Diputació de València pretén reforçar la cobertura social a municipis amb menys de 5.000 habitants de les comarques de La Vall d'Albaida, La Serranía i el Rincón d'Ademuz
  • Gràcies a este projecte de la Diputació de València, Creu Roja ja ha realitzat 642 atencions individualitzades en 31 localitats de la Vall d'Albaida i La Serranía enguany
Imagen
21/10/2020

La Diputació de València i Creu Roja Espanyola han posat en marxa enguany el projecte de ‘Acompanyament en processos d'inclusió’ a les comarques de la Vall d'Albaida, La Serranía i el Rincón d'Ademuz, amb l'objectiu d’ajudar a les famílies més vulnerables, reforçar els serveis socials existents i impulsar l'acció social en el marc de la pandèmia, especialment en municipis amb menys de 5.000 habitants.

 

Les activitats ja s'han iniciat a les comarques de la Vall d'Albaida i La Serranía amb un primer balanç de 642 intervencions individualitzades en 31 municipis. Esta setmana Creu Roja Espanyola ha començat les activitats en el Rincón d'Ademuz en una reunió que ha comptat amb la participació de màxims representants de les 7 localitats de la zona.

 

La trobada celebrada este dimarts a Casas Altas ha comptat amb l'alcaldessa de Torrebaja, Mª Carmen Villanueva, l'alcaldessa de Vallanca, Ruth Sánchez, l'alcalde de Castielfabib, Eduardo Aguilar, i la presidenta de l'Assemblea Veïnal de Puebla de San Miguel, Eva Mª Azcutia. Per part de Creu Roja, han assistit el president de Creu Roja Espanyola a Utiel, Ramón Díaz, la directora provincial d'Intervenció Social de Creu Roja a València, Cuca Cuadrado, la directora tècnica local de Creu Roja a Utiel, Lídia García, i la tècnica d'Intervenció Social i Ocupació, Paula Hernández.

 

Creu Roja Espanyola i Diputació de Valencia tenen previst realitzar en el Rincón d'Ademuz activitats dirigides a persones majors, cuidadors/es i promoció del bon tracte cap a les persones amb edat. Un altre dels eixos fonamentals en esta comarca seran les accions dirigides a persones i famílies en situació de vulnerabilitat, a través de sessions on abordaran estratègies d'estalvi domèstic, reducció de consum d'energia, a més de potenciar l'activació social i personal. Així mateix, està prevista la celebració d'una jornada d'assessorament als professionals municipals en matèria d'estrangeria, igualtat i violència de gènere.

 

El projecte de la Diputació de València i Creu Roja Espanyola es va formalitzar a l'agost per a impulsar l'acció social en el marc de la pandèmia. A més de la intervenció personalitzada que ja s'ha iniciat en 31 municipis, està prevista l'organització d'un total de 313 tallers i activitats grupals a les comarques de Vall d’Albaida, La Serranía i el Rincón d'Ademuz.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet