Versió per a imprimir

Culturama i la Diputació de València presenten el llibre ‘5é Premi Innovació Social en Joventut’

  • El treball recull les pràctiques més innovadores, transformadores i replicables dirigides per i per a la joventut
Imagen
27/03/2019

Per cinqué any consecutiu el Premi Culturama Innovació Social en Joventut es transforma en un llibre que mostra iniciatives d'innovació social dirigides per a i per joves les eines principals de les quals de treball són la cultura contemporània. Un projecte en el qual ha participat la Diputació de València des de l'àrea de Joventut, Esports i Igualtat. La publicació deixa constància i crea memòria de les metodologies de treball, les necessitats i els mitjans amb els quals han comptat els col·lectius des de l'any 2016 fins a l'actualitat.

 

Durant la presentació del llibre, el director general de Participació, Transparència, Cooperació i Voluntariat en el Govern d'Aragó, Raúl Oliván, ha impartit la conferència ‘Obrir institucions des de dins’, en la qual ha assenyalat alguns dels models d'èxit de la ciutat de Saragossa en matèria de joventut i participació social. “Necessitem nous models d'institucionalitat que siguen capaces d'obrir-se, aprendre i deixar entrar tot el talent i les idees que flueixen extramurs”, ha afirmat Oliván.

 

Per part seua, Isabel García, ha destacat la importància de legislar i impulsar projectes dirigits a la joventut de forma transversal. “El principal problema és que des de les institucions es tendeix a fer polítiques de joventut sense comptar amb els i les joves”, ha subratllat la diputada.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet