Versió per a imprimir

De Dani Martín a Loquillo passant per Raphael: la programació d'una plaça de bous oberta a nous usos

  • El calendari d'activitats del cós valencià acollirà més d'una desena d'esdeveniments i concerts en sis mesos com a part de l'aposta de la corporació per consolidar la plaça com a espai multiusos
Imagen
30/04/2018

El cantant Dani Martín ha penjat el cartell de complet en la plaça de bous de València per al seu concert del 19 de maig i ha hagut d'afegir una nova data, el dia 20, amb entrades encara disponibles. El mateix li ha ocorregut a Pablo Alborán, que té previst actuar allí el mes de juliol durant dos dies consecutius (4 i 5). La imatge de ‘ple’ és cada vegada més habitual en la plaça de bous propietat de la Diputació de València.

 

I és que la corporació provincial es va marcar un objectiu a l'inici de la legislatura: convertir la plaça de bous en una plaça ‘de tots i per a tots’. Un espai de trobada per a tota la ciutadania, oberta a esdeveniments de tot tipus i per a tots els públics, al marge del tradicional ús taurí i del seu interès turístic pel seu important valor històric i arquitectònic.

 

Des de llavors, la plaça ha aconseguit ser seu d'esdeveniments de molt diversa índole fins a aconseguir una programació que any rere any aconsegueix seduir a promotors i públic. En el que queda de 2018, a més de Martín i Alborán, passaran pel recinte David Bisbal (21 de juny),  Raphael (13 de setembre), Maluma (14 de setembre), Manolo García (15 de setembre), Pablo López (22 de setembre), Melendi (19 d'octubre) i Loquillo (9 de novembre), mancant dates per confirmar.

 

Açò en l'apartat musical. Perquè la plaça de bous no solament acull recitals de música pop, sinó que també ha sigut escenari de grans esdeveniments com els quarts de final de la Copa Davis entre Espanya i Alemanya, amb èxit per a Rafa Nadal; d'espectacles esportius com el ‘pressing catch’; de concerts de bandes locals amb motiu del Dia de les Corts Valencianes; així com de ‘La fira dels comarques', la iniciativa del Patronat de Turisme que repeteix en la plaça un any més, del 4 al 6 de maig, transformant el recinte en ‘el gran fórum del turisme valencià’.

 

Xtreme Monsters Freestyle

 

Enguany, al marge de la Davis, la principal novetat es presentarà en la plaça amb salts i rugit de motor. Serà el dia 9 de juny quan la plaça de bous es convertisca en escenari de l'espectacle de motos ‘Xtreme Monsters Freestyle’, un esdeveniment en el qual els millors pilots de ‘freestyle’ sorprendran al públic assistent, que podrà presenciar a pocs metres de sa casa un ‘show’ en viu de les característiques dels quals fins ara solament se celebraven en la plaça de bous de Las Ventas de Madrid.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet