Versió per a imprimir

Del Tros al Plat arriba al “Divino Mercado” del Cabanyal amb la Ruta del Vi d'Utiel Requena

  • La D.O. Utiel-Requena en col·laboració amb València Turisme i el Mercat del Cabanyal celebren un esdeveniment enoturístic el cap de setmana vinent en el qual es donaran cita el celler Vera de Estenas i Bodegas Utielanas i l'Almàssera Oli-Oli
Imagen
27/11/2017

La Ruta del Vi de la D.O. Utiel-Requena en col·laboració amb València Turisme, sota la iniciativa gastronòmica “Del tros al Plat” del Patronat de Turisme de la Diputació de València i juntament amb el Mercat del Cabanyal, celebra “Divino Mercado” en la qual els visitants podran degustar els vins de la D.O. Utiel-Requena i conèixer les activitats relacionades amb l'enoturismo que des de la Ruta s'ofereixen.

 

L'esdeveniment tindrà lloc el divendres 1 de desembre i dissabte 2 de desembre de 2017, i en ell es donaran cita els cellers Bodega Vera de Estenas i Bodegas Utielanas pertanyents a la Ruta del Vi d'Utiel-Requena oferint els seus millors vins i caves

 

Al costat dels cellers, l'Almàssera Oli-Oli que donarà a conèixer els seus olis i l'allotjament Cr Les Viñuelas que donarà informació de les moltes activitats que es poden realitzar en el Territori.

 

La Ruta del Vi D.O: Utiel-Requena, oferirà també degustacions de tots els cellers que formen part de la ruta com: Vegalfaro, Emilio Clemente, Aranleón, Chozas Carrascas, Dominio de la Vega, Finca Ardal, Pago de Tharsys, Covilor, Hoya de Cadenas, Coviñas.

 

 

A més de donar informació de les nombroses activitats que es realitzen des de la Ruta del Vi per a donar conèixer tot el que gira al voltant de la cultura del vi.

 

El divendres 1 de desembre, en horari de 16:30 a 20:30 hores els assistents podran degustar vins, a més es realitzaran Tastos comentats de la mà de Bodega Vera de Estena i Almazara Oli-Oli.

 

El dissabte 2 de desembre, en horari d'11:00 a 14:30 hores, continuarem amb la degustació de vins i tast comentat a càrrec de Bodegas Utielanas. Els assistents podran degustar vi a 1 €.

 

La Ruta del Vi Utiel-Requena

 

"DiVinoMercado" és un esdeveniment organitzat per la Ruta del Vi Utiel-Requena, associació formada per ajuntaments, cellers, restaurants, allotjaments i empreses de turisme actiu, la finalitat del qual és la difusió turística de la comarca Utiel-Requena sobre la base dels seus vins, gastronomia, cultura i naturalesa.

 

L'objectiu d'aquest esdeveniment és difondre les possibilitats turístiques que la comarca Utiel-Requena té sobre la base de l'Enoturisme, es pretén que el públic valencià conega els nostres productes vitivinícoles, paisatges, gastronomia i possibilitats d'oci i turisme a tan sols una hora de València.

 

Amb motiu d'aquest esdeveniment, els hotels i cases rurals pertanyents a la Ruta posen a la seua disposició en la pròpia web de la ruta www.rutavino.com, interessants paquets amb preus especials perquè, aquells que ho desitgen, puguen aprofitar i passar tot el cap de setmana en la zona.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet