Versió per a imprimir

“Del tros al plat” uneix a productors, cuiners i mercats per a reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel·lent

  • Les institucions valencianes s'uneixen per a presentar en societat el nou projecte turístic centrat en la qualitat i singularitat dels aliments de proximitat com a segell diferenciador
  • La presentació de la iniciativa, vinculada també a la capitalitat mundial de l'Alimentació, serà el dijous 8 de juny en l'edifici Veles e Vents de la Marina de València
Imagen
02/06/2017

Les institucions valencianes –Agència Valenciana del Turisme, el Patronat de Turisme de València i l'Ajuntament de València- s'uneixen per a presentar en societat, dijous 8 de juny, “Del tros al plat”, el nou projecte turístic centrat en la qualitat dels aliments de proximitat i la singularitat de la seua elaboració fins a portar-los a la taula com a plats genuïns en un territori únic, el territori valencià que es reivindica així com destinació turística excel·lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant.
“Del tros al plat” és una acció turística que està vinculada també a la capitalitat mundial de l'Alimentació que ostenta València en 2017 i forma part de la seua programació específica.
La dieta mediterrània és una de les grans bondats del nostre territori i entorn d'ella i a l'excel·lència i singularitat de la cuina valenciana s'ha dissenyat un relat que servisca de reclam en la promoció i comercialització turística del territori valencià.
L'acció, que es desenvoluparà en les instal·lacions de l'edifici Veles e Vents en la Marina de València, comptarà amb quatre actors principals: el productor agrari, el mercat que garanteix l'arribada de l'aliment a la cadena de transformació alimentària i que en aquest cas procediran de Mercavalencia, el cuiner i l'explotació del recurs des del seu vessant turístic.
L'esdeveniment tindrà com a protagonistes tres productes valencians, l'arròs, el peix blau i la cirera, així com un complement excepcional, els vins de Terres dels Alforins. Serà una exhibició de tot el territori des de la posada en valor dels seus productes i de la seua cuina.
“Del tros al plat” servirà, d'ara endavant, per a exportar el relat de la destinació valenciana a la resta del món en les accions, fires i certàmens on acudisquen les marques turístiques valencianes implicades en aquest projecte.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet