Versió per a imprimir

Diputació i Ajuntament unifiquen la seua estratègia turística per a potenciar el territori valencià

  • Joan Ribó manté una reunió amb Pilar Moncho en l'Ajuntament de València
  • Pilar Moncho, diputada de Turisme: «Estem fent realitat l'acord segellat amb accions com el València Summer Day, que tindrà continuïtat amb el València Winter Days, Farm Trips i Press Trip o assistència conjunta a fires nacionals i internacionals»
  • Joan Ribó, alcalde de València: «La nostra estratègia per a València passa per aconseguir un turisme de qualitat diversificant la nostra oferta cultural, de congressos, mediambiental i de compres en el mercat tradicional»
Joan Ribó es reuneix amb Pilar Moncho a l'Ajuntament
22/09/2016

L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha reunit hui amb la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, en l'Ajuntament de València per a abordar la unificació de l'estratègia turística conjunta iniciada després del protocol subscrit entre les entitats de promoció de turística de cada administració, Turisme València i València Turisme, el mes de juliol passat.

 

També han assistit a la reunió la regidora de Turisme de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez; el gerent del Patronat de Turisme, Pau Pérez, el director gerent de Turisme València, Antoni Bernabé, i el director de Gestió Turística del Patronat, Evarist Caselles.

 

Un turisme diversificat per a València

L’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha expressat la seua satisfacció per comptar amb la Diputació per a promocionar «una indústria de primer orde per a València com el turisme». Ha afegit que «la nostra estratègia passa per una diversificació del turisme perquè els nostres visitants troben València atractiva des d’un punt de vista mediambiental, cultural, per a la celebració de congressos o per a fer compres en els nostres comerços tradicionals».

 

Segons Pilar Moncho, «estem fent realitat l'acord segellat amb accions com el València Summer Day, que tindrà continuïtat amb València Winter Days, Farm Trips i Press Trip o l’assistència conjunta a fires nacionals i internacionals. Els acords no només es tradueixen en textos i intencions, sinó que la nostra responsabilitat és transformar-los en accions reals que vetlen per la millora de la gestió pública i, en el nostre cas, per la potenciació del territori de la província com a destinació turística excel·lent per a garantir un turisme sostenible que supere la barrera de l'estacionalitat» —ha dit Moncho.

 

Fires, tallers i productes turístics conjunts

Els avantatges ja han pogut mesurar-se en les fires a què han acudit València Turisme i Turisme València amb presència conjunta, com MITT Moscou, i elstallerscelebrats a Rímini i Tel Aviv.

 

El treball conjunt s'estén també a accions conjuntes de màrqueting turístic per a posicionar complementàriament la destinació turística de València i també les comarques de la província, així com el llançament conjunt de productes turístics que puguen consumir els visitants de manera immediata, com el València Summer Day, que ha connectat el cap i casal amb vuit destinacions comarcals durant agost i setembre i tindrà continuïtat a la tardor amb el València Winter Day.

 

Altres productes turístics que es comercialitzaran a partir d'octubre són els Bike Tours, l'Orxata Experience, l'Albufera Experience o Terres de València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet