Versió per a imprimir

Divalterra engega un pla de foment d'ocupació d'aturats en risc d'exclusió social

  • El programa d'actuació, que es desenvoluparà en l'àrea metropolitana de València, ampliarà el seu àmbit d'actuacióa altres comarques valencianes en funció dels seus resultats
Imagen
15/11/2016

L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, engegarà un pla per a promoure la inserció laboral dels aturats de llarga durada majors de 30 anys en risc d'exclusió social, després de la seua aprovació avui en el Consell d'Administració de l'entitat.

 

Aquest programa es durà a terme, en una primera fase, en la mancomunitat de L'Horta Sud i en la ciutat de València, amb un pressupost global de 500.000 euros. D'ells, 300.000 els aportarà Divalterra, i els altres 200.000 seran a càrrec, a parts iguals, de l'ajuntament i la mancomunitat.

 

Segons informa la gerència de Divalterra, conformada per Víctor Sahuquillo i Agustina Brines, “aquest programa està concebut com un servei d'acompanyament en itineraris d'inserció laboral, donades les característiques de la població a qui va dirigit, la necessitat de la qual és l'assessorament en totes i cadascuna de les fases que intervenen en la cerca d'una ocupació”.

 

En aquest sentit, Víctor Sahuquillo, ha indicat que “les accions previstes inclouen aspectes com la preparació d'entrevistes de treball, l'assessorament en la cerca de nínxols d'ocupació i les pròpies necessitats de formació, la gestió del temps i l'adquisició de noves competències professionals”.

 

El gerent ha explicat que “el fet que aquest programa s'engegue en l'àrea metropolitana de València s'explica perquè és la zona en la qual es troba un major nombre de públic potencial al que es dirigeix; però la idea és que siga una experiència pilot que ens permeta traslladar aquestes accions a la resta de les comarques valencianes, amb major garantia d'èxit”.

 

Aquest servei de Divalterra es durà a terme mitjançant un servei de tutories personalitzades, en les quals cada tutor es farà càrrec d'un màxim de dos alumnes, amb l'objectiu de poder realitzar un acompanyament completament personalitzat que done resposta a les necessitats de cadascun dels beneficiaris.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet