Versió per a imprimir

Divalterra ha mobilitzat nou-cents trenta brigadistes en els incendis de Carcaixent, Bolbaite, Benifairó de les Valls i Terrateig

  • Les brigades de Vallanca, Torrebaja, Ademuz i Castielfabib s'han sumat a l'operatiu d'extinció de l'incendi forestal declarat hui a Vallanca
Divalterra foto alta resolución_0.jpg
20/06/2016

Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, ha participat en l'extinció dels incendis declarats la setmana passada a Carcaixent, Bolbaite, Benifairó de les Valls i Terrateig amb un total de 186 brigades mobilitzades.

 

Els 930 efectius s'han organitzat en tres torns diaris per a garantir l'eficàcia dels treballs. Els coordinadors de zona i logística, encarregats d'executar el procés de mobilització de les brigades per a reduir al mínim el temps de resposta, han desenvolupat la seua faena d'acord amb les directrius dels altres organismes implicats en la lluita contra el foc a les ordes del comandament únic de l'Agència de Seguretat i Resposta davant de les Emergències de la Generalitat Valenciana.

 

Concretament, han sigut 87 les brigades que han intervingut en l'incendi de Bolbaite, 75 en el de Carcaixent (encara no tancat), 16 en el de Benifairó de les Valls i 8 a Terrateig.

 

La gerència de Divalterra, formada per Víctor Sahuquillo i Agustina Brines, ha qualificat d’impecable el treball de les brigades forestals i ha destacat la «coordinació amb el Consorci de Bombers i la resta d'organismes implicats en la lluita contra el foc, i que han centrat el seu treball en faenes de rematada de perímetre i vigilància per a evitar rebrots».

 

Carcaixent

Durant hui dilluns, Divalterra té en actiu nou brigades forestals en l'incendi de Carcaixent fent treballs de rematada de perímetre i vigilància. 

 

A última hora del matí, les brigades de Vallanca, Torrebaja, Ademuz i Castielfabib s'han sumat a l'operatiu d’extinció de l'incendi forestal declarat hui a Vallanca.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet