Versió per a imprimir

Dolors Gimeno es reuneix amb representants de la MiCE per a conèixer els seus projectes l'any 2020

  • FOTONOTÍCIA
Imagen
23/10/2019

La diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, s'ha reunit amb els representants de la MiCE, per tal de conéixer els projectes de l'entitat per a l'any que ve. La MiCE és una mostra de cinema educatiu d'àmbit internacional per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d'entorns d'aprenentatge.

 

L’objectiu la MiCE és fomentar l’ús dels mitjans audiovisuals com a eina bàsica d’aprenentatge tant en educació formal com no formal: funció cultural, social i de diversió. Al llarg del festival que se celebra per tot el territori valencià durant el mes de febrer, amb passes per a escolars i projeccions obertes al públic en més de 25 seus a pobles i ciutats, també programem activitats relatives a l’educomunicació.

 

El president de la MiCE, Josep Albiol, també ha exposat a la diputada el projecte del festival MiCE l’Havana. La MiCe València, festival mare de la La MiCe l'Havana, és membre de ple dret de l'ECFA (European Children Film Asociation) amb seu a Brussel·les, de la CIFEJ (Centre International pour els Films de l’Enfance et la Jeunesse) afavorida per UNESCO i amb seu a Teheran.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet