Versió per a imprimir

Dos llicenciats en atur comencen a treballar als ajuntaments de Chelva i Pedralba

  • Ambdós municipis han acollit dos diplomats en atur per mitjà del programa de la Diputació de València
24/09/2012

 

Chelva i Pedralba s’han acollit al programa de la Diputació de València, que oferix a cent seixanta-huit jóvens llicenciats en atur la possibilitat de poder treballar als ajuntaments durant tres mesos.

 

Este projecte compta amb un pressupost de 252.000 euros i es desenvolupa en coŀlaboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), la qual cosa ha permés convocar un total de cent seixanta-vuitbeques per a vuitanta-un municipis de la província.

 

Concretament, dos diplomats en atur dels Serrans participen en este programa d’ajudes a la formació.

 

Característiques

 

La duració màxima de les ajudes serà de tres mesos i hauran de comprendre necessàriament els mesos de setembre, octubre i novembre. No obstant això, els municipis podran adjudicar les beques per un termini inferior i, si s’escau, renovar-les, sempre que no superen el termini de tres mesos i sempre que la duració mínima siga d’un mes. Cada estudiant rebrà una remuneració de 500 euros al mes.

 

Han pogut optar a les beques els joves d’aquelles localitats que disposen d’un Centre d’Informació Juvenil (CIJ) homologat o una oficina comarcal de l’IVAJ-GVA Jove, als quals la Diputació concedix la subvenció destinada a finançar les beques corresponents.

 

S’ha concedit una beca per cada municipi menor de 15.000 habitants, dos en els d’entre 15.001 i 30.000 habitants i tres en els de més de 30.000 habitants.

 

No obstant això, l’entitat local soŀlicitant ha tingut l’oportunitat de presentar fins a dos projectes dinamitzadors per a un eventual augment del nombre de beques. Per la seua part, la Diputació s’ha reservat el dret d’ampliar el nombre de beques assignat inicialment en aquells casos en què s’ha produït un nombre elevat de soŀlicituds i en què s’haja presentat un segon projecte declarat idoni.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet