Versió per a imprimir

Egevasa renova el seu Consell amb Rafa García com a president i un major pes de tècnics i treballadors

  • Toni Gaspar transmet en la Junta General la filosofia que es va implantar en Divalterra de concedir més representació a l'empresa, que ha de redefinir el seu futur una vegada resoltes les competències en les depuradores
Imagen
25/10/2019

El Consell d'Administració d’Egevasa, l'empresa de la Diputació que s'encarrega de donar solució a problemes relacionats amb el Cicle Hidràulic en municipis valencians des de fa 30 anys, ha aprovat este divendres la designació de nous càrrecs, amb el vicepresident segon de la corporació provincial, Rafa García, com a president i altres sis novetats en un òrgan que formen nou consellers.

 

García se situa al capdavant d'un Consell que, tal com ha transmés el màxim responsable de la Diputació, Toni Gaspar, ha de seguir la filosofia implantada en Divalterra i “donar veu als treballadors i als tècnics, sense que hi haja majoria de representants polítics”. Este ha sigut el missatge de Gaspar en la Junta General prèvia al Consell, en el qual Rafa García ha assumit el repte de redefinir el futur de l'empresa, després de l'informe del Consell Jurídic Consultiu (CJC) que aclarix el paper d’Egevasa en les depuradores, així com el model de contractacions entre la Diputació i l'empresa.

 

Egevasa és una empresa mixta, amb majoria de la corporació provincial, que proposa als cinc membres de la part pública del Consell d'Administració. A més de Rafa García, formaran part de l'ens el diputat Carlos Gil, Daniel Bellod i Juan Manuel Ramón, tots ells a proposta dels grups polítics, i Isabel Herrador com a representant del Comité d'Empresa.

 

En la part privada, amb un clar perfil tècnic, Global Omnium manté a Dionisio García, vicepresident del Consell, i Vicente Fajardo, representant d'Aragonesa de Serveis Públics; i ha proposat com a nous consellers a Gloria Fayos i Juan José Pérez, en representació de Global Omnium Internacional i Global Omnium Regadiu.

 

Comité d'ètica

 

Fa dos anys, el Consell d'Administració d’Egevasa va aprovar la creació d'un Comité d'Ètica com a òrgan de control intern encarregat del Sistema de Gestió de Prevenció de Delictes. Este òrgan està format per tres membres del Consell, que seran el president i el vicepresident, Rafa García i Dionisio García, a més del conseller Juan Manuel Ramón; i un secretari que serà José Marquina, responsable de Compliment d’Egevasa.

 

Després de la designació dels nous consellers, el gerent d’Egevasa, Miguel Ángel Ferri, ha exposat la línia actual de treball en l'empresa, que passa per “l’esforç per millorar l'eficàcia i eficiència en els processos productius relacionats amb el cicle integral de l'aigua, amb respecte a la Igualtat i contribuint en la lluita contra el canvi climàtic”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet