Versió per a imprimir

El centre de dia de Meliana començarà a construir-se enguany amb 80 places i 3,3 milions d'inversió de la Diputació

  • La vicepresidenta Mª Josep Amigó i la diputada de Benestar, Pilar Sarrión, participen en la presentació del projecte, que donarà treball a una vintena de persones i aposta per la construcció bioclimática
  • L'alcalde, Josep Riera, destaca la col·laboració entre ajuntament, Diputació i Generalitat per a executar la primera fase d'este centre que en un futur serà també residència i donarà servei a l'Horta Nord
Imagen
31/01/2020

L'Ajuntament de Meliana ha acollit este divendres la presentació del nou centre de dia, que començarà a construir-se enguany amb una inversió de 3,3 milions d'euros de la Diputació de València. Amb esta instal·lació, Meliana disposarà de 80 places d'atenció social que donaran servei a la comarca de l'Horta Nord, i generarà una vintena de llocs de treball per a metges, fisioterapeutes i personal especialitzat en activitats socioculturals.

 

En la presentació del projecte han participat la vicepresidenta Mª Josep Amigó i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, que han destacat la implicació de la corporació provincial en els serveis socials municipals, així com l'aposta per la construcció bioclimàtica, que en este cas es traduirà en la utilització, per primera vegada en una edificació de servei públic, de la palla de l'arròs que cada any acaba cremant-se en l’Albufera.

 

Per part seua, l'alcalde de Meliana, Josep Riera, s'ha mostrat satisfet que el seu municipi vaja a acollir este centre de dia “gràcies a la col·laboració institucional entre l'ajuntament, que cedix el terreny, la Diputació, que paga l'obra, i la Generalitat, que dotarà de personal el centre”. L'acte de presentació ha comptat també amb la presència del director general de Serveis Socials, Enric Juan, i els alcaldes de Foios, Sergi Ruiz, i Albalat dels Sorells, Nicolau Claramunt.

 

L'edifici es construirà en planta baixa, amb grans finestrals i zones de passeig, si bé els fonaments estan preparats per a una segona fase en la qual es preveu la construcció d'una residència en el primer pis.

Meliana començarà a construir enguany el seu Centre de Dia
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet