Versió per a imprimir

El cicle Xarxeta de l’Escalante presenta una programació amb 14 espectacles en línia

  • El cicle Xarxeta de Teatre Escalante arranca diumenge 24 de maig amb l’espectacle ‘Viaje a la luna’
  • La diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello, valora positivament la varietat de les 14 propostes escèniques del cicle, que es desenvoluparà fins al mes de setembre
  • El cicle es planteja per la falta d'activitat presencial degut a les condicions de la pandèmia
Imagen
22/05/2020

El cicle d’arts escèniques on-line Xarxeta del Teatre Escalante arranca este diumenge 24 de maig amb l’espectacle ‘Viaje a la luna’ del mag Nacho Diago, on el polifacètic actor i mag ens portarà a un viatge, sense bitllet, a l’humor, l’absurd, el temps i la màgia.

 

Amb el cicle Xarxeta, tots els diumenges a partir de les 18.00 hores, els més menuts podran gaudir d’una proposta escènica a la web del Teatre Escalante (http://escalantecentreteatral.com/val/cicle-xarxeta) que tindrà penjat l’espectacle durant 72 hores. En eixe temps, famílies, xiquets i xiquetes i tot el públic interessant en les arts escèniques per als més menuts vorà una proposta de dansa, circ, titelles, música o teatre. El cicle es podrà seguir, en exclusivitat, a la web i els canals oficials del Teatre Escalante.

 

El cicle es planteja al llarg dels mesos de maig, juny, juliol i setembre 2020 per a pal·liar la falta d’activitat escènica del teatre, i segons explica la diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello, “agraïm la bona acollida del projecte en el sector de les arts escèniques valencianes i esperem que ara el públic disfrute amb entusiasme les propostes”.

 

Entre els espectacles seleccionats es troben companyies com L’Horta Teatre, Maquinant Teatre, Dacsa Produccions, La Negra, Teatro de la Estrella, La família política, La teta calva o Teatre de l’Abast, a més de creadors com Nacho Diago o grups musicals com Amores Grup de Percussió. També podrem vore propostes dansa de les companyies Fil d’arena,  Panic Map i La Lola Boreal i de titelles com El Ball de San Vito. “A la selecció hi ha una gran varietat de propostes escèniques que ens mostra un ventall de mirades escèniques per als més menuts. Ells, i tots els amants del teatre, podran gaudir d’este cicle”, explica el programador en trànsit de l’Escalante, Gabi Ochoa.

 

La programació continuarà el 31 de maig amb l’espectacle Mamma Àfrica dels creadors Amores grup de percussió. El 7 de juny, de la mà de La Lola Boreal, passejarem amb bicicleta, amb dansa i dibuix amb Villaquitapenas. El torn de L’Horta Teatre serà el 14 de juny amb l’obra Martina i el bosc de paper. El 21 de juny, la companyia Panic Map ens aproparà Pequeño big blue, una proposta plàstica en la qual gest, dansa i arts visuals dialoguen per a oferir una experiència que estimule el desig de jugar. I el 28 de juny, la companyia La família política ens representarà Plàstic, una obra sobre el canvi climàtic escrita per a xiquets i pensada per adults que creuen que encara es pot canviar el món.

 

Encetarà el mes de juliol la companyia Teatro de la Estrella amb Blancanieves y los siete enanitos, una adaptació del clàssic conte infantil amb personatges que són animals personificats,  pallassos, titelles i música per al dia 7 de juliol. El diumenge 12 de juliol, La negra ens contarà una commovedora història sobre les diferències amb En els núvols. El 19 de juliol disfrutarem amb Fil d’arenade Nina, un espectacle de dansa-teatre que ens parla de la nostra essència i de la nostra força  per a canviar el color del món. El 26 de juliol amb companyia El ball de San Vito ens endinsarem en un espectacle de titelles que introdueix als xicotets espectadors en el gran llibre de la mitologia clàssica amb l’obra El rei mides i les metamorfosis.

 

El mes de setembre l’obrirà Lluna, dos i tres! DeTeatre de l’Abast amb un missatge de respecte per tot allò que ens envolta. El 13 de setembre serà el torn l’obra Violeta y las mil y una noches de la companyiaDacsa produccions, un somni divertit i ple de màgia. El 20 de setembre El tambor de Cora deLa Teta Calva amb el personatge Félix com a protagonista, i clourà el cicle Salüq de Maquinant teatre, un espectacle per a tota la família, un viatge i un cant al Mediterrani i a la vida amb una història d'aventura i esperança.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet