Versió per a imprimir

El Circuit de Carreres Populars de la Diputació arranca amb un increment de la participació femenina

  • Ouais Zitane, en homes, i Fátima Ayachi, en dones, vencen en la prova inaugural a Quart de les Valls
  • 566 corredors aconsegueixen acabar la mitja marató de la Vall de Segó, dels quals un 18% són dones
  • La pròxima prova del calendari serà la 10K Berberiscos d'Ontinyent el 29 d'abril
Imagen
11/04/2017

La mitja marató de la Vall de Segó ha encetat el XX Circuit de Carreres Populars Diputació de València, competició que ha assumit com a repte l'augment de la participació femenina. En aquesta primera prova, amb un percentatge de dones inscrites arribant quasi al 20%, s'ha aconseguit superar el nombre de dones atletes que competeixen en carreres de llarga distància.

 

El vencedor en categoria masculina ha sigut el vigent campió de la passada edició, Ouais Zitane, qui s'ha imposat al seu compatriota Jaouad Oumellal amb un temps total de 1h 09' 01". El pòdium absolut masculí l’ha completat Agustín Sieres. En categoria femenina Fátima Ayachi ha quedat primera amb un registre de 1h 22', seguida de Patricia Montalvo, segona, i Yoana Garcia, qui ha arribat en tercer lloc.

 

Pel que fa als resultats en altres categories, Julián Ramírez s'ha imposat en veterans A, Miguel Ángel Plaza en el grup d'edat de Veterans B, Antonio Cubero en la categoria Promesa, Pablo Flores ha sigut el vencedor Júnior i en la categoria Màster el triomf ha sigut per al corredor de Galàpagos, Miguel Ruiz Villena.

 

En categoria femenina, Mª Antonia Serrano ha sigut la vencedora de veteranes B, Mª José Miguel s'ha imposat en l'edat Màster i Gels Gimeno en la categoria Promesa, mentre que en la categoria Júnior el triomf ha sigut per a Yasmina Martín. Un total de 566 corredors han aconseguit finalitzar aquesta mitja marató, dels quals un 18% han sigut dones.

 

Per clubs, el més nombrós ha sigut l’Orero Paterna Runners, que ha classificat un total de 35 corredors, seguit de la Colla de Córrer el Parotet de Massanassa amb 32 i el Never Stop Running amb 29. La pròxima prova del Circuit de la Diputació tindrà lloc el 29 d'Abril a Ontinyent amb la 10K Berberiscos, una prova que s'estrena enguany en el calendari.

 

Un total de 2.114 persones s'han inscrit al XX Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, de les quals 505 són dones i 1.609 són homes, obtenint un 23,9% de participació femenina, prop de l'objectiu del 25% proposat per la institució provincial. No obstant açò, es tracta d'una xifra que anirà canviant conforme avance la competició, ja que les dades finals dependran del nombre de proves en les quals participen les persones inscrites.

 

Enguany la pàgina web del circuit (www.circuitodiputacionvalencia.es) conté totes les dades relatives a resultats, incloent un perfil personal on es poden consultar temps, mitjanes i estadístiques de cada corredor, així com fotografies de cada participant durant la carrera. Els resultats es poden consultar en el següent enllaç: http://www.circuitodiputacionvalencia.es/resultados.asp

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet