Versió per a imprimir

El Consorci de Bombers i Nedgia Cegas aprofundixen en la formació d'incidències relacionades amb el gas natural

  • Membres del Consorci acompanyaran als Serveis Tècnics de la companyia durant les seues intervencions per a conéixer, de primera mà, com actuar davant les incidències amb gas natural
Imagen
15/01/2020

La presidenta del Consorci de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, i el director de Nedgia Cegas, Juan Manuel Belda han signat un protocol de col·laboració per a complementar la formació del cos de bombers del Consorci sobre com actuar davant incidències relacionades amb el gas natural.

 

Amb este acord, les entitats volen aprofundir en la formació del cos de bombers mitjançant l'organització de jornades d'acompanyament de personal del Consorci amb equips dels Serveis Tècnics de la distribuïdora de gas natural perquè coneguen, de primera mà, el seu dia a dia i com actuen davant estes incidències. Este aprenentatge pràctic els permetrà adquirir una major competència professional en les seues actuacions per a afrontar les incidències relacionades amb el gas natural.

 

“S'ha constituït de manera voluntària un grup de bombers que ve formant-se en esta mena d'actuacions amb grups de treball en xarxes de distribució, plantes de gas natural liquat i estacions de regulació de gas, per la qual cosa esta formació complementarà i millorarà el servei que el Consorci de Bombers oferix a la ciutadania”, va remarcar María Josep Amigó.

 

Per altra part, Juan Manuel Belda va destacar que “la coordinació amb els organismes d'emergències és fonamental per a la gestió de les incidències que puguen sorgir relacionades amb la nostra activitat de distribució de gas, per la qual cosa des de la companyia treballem per a reforçar la comunicació i complementar la formació dels serveis d'emergències”.

 

Sobre NEDGIA Cegas

 

NEDGIA, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, és la companyia líder en l'activitat de distribució de gas natural a Espanya, on opera a través de les seues diferents companyies en onze comunitats autònomes. A la Comunitat Valenciana, la seua filial NEDGIA Cegas compta amb més de 650.000 punts de subministrament i disposa de quasi 9.000 quilòmetres de xarxa en prop de 200 municipis de la Comunitat Valenciana, la qual cosa permet que el 87% de la població tinga accés al gas natural.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet