Versió per a imprimir

El diputat Emili Altur fa una visita institucional a Sagunt i Paterna

  • El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha mantingut una reunió institucional amb els alcaldes de Sagunt i Paterna per a parlar del suport prestat per la Diputació
Emili Altur visita Sagunt foto_Abulaila (1).jpg
18/05/2016

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha fet hui una visita institucional a Sagunt i Paterna, on s'ha reunit amb els alcaldes d'aquestos municipis, Quico Fernández i Juan Antonio Sagredo respectivament, i ha visitat els projectes que s'han fet en aquestes ciutats.


En la reunió han parlat de les possibles inversions que es faran en aquestes poblacions en el marc del Pla de Subvencions a Grans Ciutats, aprovat el 19 d'abril en la comissió de la Diputació, que suplirà el Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS).

 

El diputat Emili Altur ha dit que «en la Diputació hem volgut que les ciutats de més de 50.000 habitants que no tenen dret al PPOS puguen tindre un conveni singular amb un criteri únicament poblacional».

 

Altur ha explicat als alcaldes de Sagunt i Paterna la partida pressupostària que els correspon i les possibles inversions que poden fer. Els alcaldes han agraït a la Diputació el seu treball i la distribució objectiva de les ajudes. Han assegurat que les obres ja fetes han millorat la qualitat de vida dels ciutadans i destinaran aquestes noves ajudes a millorar les instaŀlacions esportives i a recuperar el patrimoni, entre altres projectes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet