Versió per a imprimir

El diputat Josep Bort clausura el cicle de jornades sobre gestió forestal sostenible de la Diputació

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
05/02/2019

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, assistirà demà dimecres, 6 de febrer, a la clausura del cicle de jornades sobre gestió forestal sostenible que desenvolupa l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.

 

La última sessió del cicle es celebrarà al centre cultural ‘La Beneficència’ de 9 a 14 hores i estarà presentada pel diputat Josep Bort. La jornada inclourà ponències a càrrec d’Eduardo Rojas Briales, degà del Col·legi oficial d’Enginyers de Monts; Ferran Dalmau, representant del gabinet Medi XXI; Salvador Bru Tortosa, cap de la secció de Medi Natural i Gestió Forestal de la Diputació; i Álvaro Escrig Del Valle, representant de Divalterra.

 

Durant la segona part de la jornada s’abordarà la gestió forestal des de l’òptica empresarial i des del nivell municipal. Hi intervindran Noelia Segarra Ros, d’ASEMFO-LEVANTE; Pablo Talens Gil, tècnic de l’Ajuntament de Bicorp; José Serra Mercé, propietari forestal; Xavier Ródenas Mayor, regidor de l’Ajuntament de Gandia; Virginia Espinosa Ruíz, tècnica de l’Ajuntament d’Aras de los Olmos; i Pilar Mocé Aguelo, tècnica de l’Ajuntament de Serra.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 6 de febrer de 2019

Lloc: Centre Cultural La Beneficència, c/ Corona, 36, València

Hora: 9 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet