Versió per a imprimir

El diputat Josep Bort presenta el projecte Europeu URBANREC a Villanueva de Castellón

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
29/01/2019

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, acompanyat per  l'alcalde de Villanueva de Castellón, Òscar Noguera, i el president del Consorci Ribera i Valldigna, Salvador Montañana, presentaran, demà dimecres, 30 de gener, el projecte Europeu URBANREC, que desenvolupa la Diputació de València junt amb diverses entitats col·laboradores.

 

L’acte es durà a terme a la Plaça de l’Ajuntament de la localitat de la Ribera Alta, la recepció d’autoritats està prevista a les 12:00 hores i tot seguit es realitzarà una ràpida visita  a l’ecoparc mòbil ubicat al mateix lloc. A les 12:15 hores es procedirà a l’explicació del projecte. L’atenció als mitjans es farà a partir de les 12:35 hores.

 

URBANREC es desenvoluparà en huit municipis de la Ribera i la Valldigna per tal d’afavorir el reciclatge i valorització dels residus voluminosos en el marc del projecte Urbanrec, una iniciativa europea en què és sòcia la Diputació de València i, mitjançant la qual, s'estan buscant solucions perquè aquest tipus de residus no acaben en un abocador.

 

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 30 de gener de 2019

Lloc: Plaça de l’Ajuntament de Villanueva de Castellón

Hora: 12:00 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet