Versió per a imprimir

El diputat Pepe Ruiz planifica amb la responsable del Parc Mòbil la substitució de la coberta de tallers

  • Les obres es faran a primeries de l'any. La cap del parc, Imma Renales, treballa amb els departaments implicats perquè la intervenció no afecte els serveis que presta el parc.
Imagen
16/09/2016

El diputat responsable d'Administració General, Pepe Ruiz, ha visitat amb el cap del seu gabinet, José Luis Aragón, les instaŀlacions del Parc Mòbil, on ha planificat amb la cap del Parc, Imma Renals, la substitució de la coberta de la zona de tallers i Neteja de Platges, que té una superfície de 1.380 metres quadrats.


El diputat i la responsable del Parc Mòbil han planificat els treballs previs al canvi de la coberta, una intervenció que servirà per a renovar i mantindre en bon estat unes instaŀlacions que utilitzen diàriament desenes d'operaris de la Diputació.

 

Per a possibilitar una programació coordinada de tots els serveis afectats, es féu una primera reunió conjunta amb la Secció de Projectes Específics, responsable d'aquestes obres, el passat 14 de juliol, en la qual es fixà la primeria de l'any que ve com a data més adequada per a començar les obres.

 

La cap del Parc Mòbil mantindrà les reunions que calga amb els departaments implicats per a prendre les mesures oportunes que possibiliten el desenvolupament dels treballs habituals dels serveis durant les obres.

 

En les instaŀlacions del Parc Mòbil, a més dels vehicles oficials que presten servei als membres de la corporació i els empleats públics en desplaçaments de treball, està el Consorci Provincial de Bombers, amb el seu parc de vehicles propi, Medi Ambient i una part del Servei de Carreteres.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet