Versió per a imprimir

El diputat Ramiro Rivera inaugura les ‘XI Jornades de desenvolupament local de la Comunitat Valenciana’

  • Divalterra, a través del servei de Desenvolupament Local, col·labora en la trobada que té com a lema ‘Objectius del nostre territori per al 2030: canvi demogràfic, competitivitat i atracció d'activitat’
Imagen
11/11/2020

El Grup d'Investigació en Desenvolupament Territorial (GRIDET) de la Universitat de València organitza este dijous, 12 de novembre, les XI Jornades de desenvolupament local de la Comunitat Valenciana.

 

La jornada es desenvoluparà online i serà inaugurada pel vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, el diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de la Diputació de València, Ramiro Rivera, i el coordinador de l'onzena edició de les jornades, Ricard Calvo.

 

Així, amb el lema ‘Objectius del nostre territori per al 2030: canvi demogràfic, competitivitat i atracció d'activitat’, la sessió tractarà alguns dels reptes territorials propis del segle XXI des d'un enfocament innovador, gràcies al patrocini de diverses entitats com la Diputació de València, a través de la seua delegació de Desenvolupament Rural, i la col·laboració del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra.

 

En el marc de la sessió es farà lliurament del premi al ‘Desenvolupament del territori valencià’, deixant pas seguidament a una taula d'experiències, en la qual participaran Marta Yañez, Joaquín Llidó i Jorge Romaní presentant el seu projecte ‘Estratègia Marina Alta: implementació d'un full de ruta fonamentat en la participació social i la realitat’; Raúl Contreras i Salvador Pérez amb la seua ‘Emprenedoria social, via de canvi en el medi rural’, i Juan Medina i José Rodolfo, que exposaran ‘El cas del municipi de Quart de Poblet (València) transitant cap a un model de Ciutat Intel·ligent i Sostenible’.

 

D'altra banda, es recollirà també l'experiència marc ‘Cas pràctic d'Intel·ligència Competitiva, IC, aplicada a Guipúzcoa i la seua vinculació amb les Agències de Desenvolupament Local’, que serà presentada per Angélica López, Coordinadora de serveis d'Intel·ligència Competitiva de Tecnalia R&I.

 

L'última de les ponències serà a càrrec de Pablo Costamagna, Director de l'Institut PRAXI, en la Universitat Tecnològica Nacional, Facultat Regional Rafaela (l'Argentina), que impartirà la conferencia ‘Reptes del Desenvolupament Territorial. Debats i desafiaments’, i finalment es recolliran les conclusions i propostes de futur sorgides durant la jornada.

 

Estes jornades s'han convertit, després de deu edicions, en un punt de trobada de referència per a professionals del desenvolupament local i promoció socioeconòmica de les administracions locals, provincials i autonòmiques de la Comunitat Valenciana.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet