Versió per a imprimir

El Museu de Prehistòria finalitza el cicle dedicat als visigots amb 13.000 visites

  • Una conferencia sobre arquitectura visigoda tancarà divendres 15 el cicle dedicat a esta època històrica
  • Diumenge 17 serà l’últim dia pera visitar l’exposició dedicada als visigots
Imagen
13/01/2021

La situació de pandèmia que durant uns mesos va impedir les visites, ha obligat a allargar el cicle inicialment previst de l’exposició “El temps dels visigots en territori de València”. Amb tot, i segons notifica l’àrea de Cultura de la Diputació, la resposta del públic a l’exposició ha sigut molt positiva i s’han pogut contabilitzar 13.000 visites en el seu conjunt, tan de lliures i com de grups organitzats. S’han organitzat, a més, tres conferències i un total de 80 tallers sobre escriptura, numismàtica, vestimenta i arquitectura de període visigot.

 

El Museu de Prehistòria, propietat de la Diputació, finalitzarà el cicle dedicat als visigots amb una nova conferència que tindrà lloc divendres 15 a les 12h. a la Sala Alfons el Magnànim del Centre La Beneficència.

 

En la conferència es presentarà la darrera publicació dels especialistes ieditors científics, Albert Ribera, Josep Maria Maciàs Solé i Miquel Roselló: “Recintos fortificados en época visigoda: historia, arquitectura y técnica constructiva”, publicada per l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).

 

Per al diputat de Cultura, Xavier Rius, “la mostra ha resultat una experiència molt gratificant per a donar a conéixer al públic un període històric encara bastant desconegut”.

 

Riba-roja acull el jaciment de València la Vella, considerat el jaciment més emblemàtics del període visigot en terres valencianes. L’àrea de Cultura ha col·laborat, a més, amb 15.000 € en l’exercici 2020, per a dedicats a les excavacions que es duen a terme en el jaciment des de fa quatre campanyes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet