Versió per a imprimir

El Museu Valencià d’Etnologia convoca el concurs fotogràfic ‘Wiki Loves Folk especial Falles’

  • Es tracta de una iniciativa per a millorar la presencia de la festa fallera a la Wikipedia
Imagen
02/03/2020

Des de 2016 el Muvaet col·labora amb els voluntaris de la Wikipedia per alliberar continguts i difondre la cultura tradicional valenciana a l’enciclopèdia en línia més consultada del món.

 

Wiki Loves Folk es un concurs fotogràfic de festes populars a l’àmbit espanyol convocat per Wikimedia España. Des de 2017, el Museu Valencià d’Etnologia, junt a Wikimedia España, Amical Wikimedia i amb la col·laboració de l’Associació d’Estudis Fallers, organitza, dins d'esta convocatòria anual, un concurs especial sobre Falles amb l'objectiu d'ampliar les imatges existents en la Wikipedia sobre esta festa.

 

El Museu Valencià d’Etnologia proposa eixir al carrer, gaudir de la festa, fer fotos i compartir-les en el repositori d'imatges de la Wikipedia, l’anomenat Wikimedia Commons. El període per a pujar les fotografies  comprén del 20 de març fins al 30 d'abril de 2020. El sistema de pujada és molt fàcil i intuïtiu, però en cas de tindre dubtes la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ofereix la seua ajuda per a poder fer-ho amb èxit.

 

Un jurat triarà als guanyadors en les dos categories establides: millor foto d'una falla i millor foto d'una activitat fallera. Els premis són dos lots de llibres formats per publicacions del Museu Valencià d’Etnologia entre els quals es troben catàlegs emblemàtics com Inventant la tradició: indumentària i identitat, però enguany també s’afegeix una #Etnototebag, la borsa de la campanya Cap un Museu Sostenible (#CapAUnMuseuSostenible), i el Joc de taula Espanta la por. Així mateix, les fotografies participaran en el concurs Wiki Loves Folk de Wikimedia Espanya amb importants premis en forma de material fotogràfic.  

 

La convocatòria del Wiki Loves Folk especial Falles 2020 es pot consultar en la Viquipèdia, a la pàgina:  

 

https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Falles_2020

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet