Versió per a imprimir

El Museu Valencià d’Etnologia presenta a Potries les VI Jornades de museus locals

  • Més d’un centenar de professionals i estudiants de la Comunitat participen aquest dijous en un fòrum que abordarà el paper adquirit pel patrimoni cultural al llarg dels darrers anys
Imagen
29/03/2017

El Museu Valencià d’Etnologia, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, presenta aquest dijous, a la Casa de la Cultura de Potries, les VI Jornades de Museus Locals. Patrimoni i desenvolupament local: els museus en l’activació territorial. La cita comptarà amb la participació del diputat de Cultura, Xavier Rius, a més del director del museu, Francesc Tamarit.

 

En aquestes jornades, a les que està confirmada l’assistència de més d’un centenar de professionals i estudiants d’arreu de la Comunitat Valenciana, es tractarà el paper que el patrimoni cultural ha adquirit en els darrers anys com un element fonamental en el desenvolupament territorial. Aquest patrimoni, a més de contribuir a la millora de la imatge del territori i de propiciar atractius amb què singularitzar els municipis, també ha contribuït a generar consensos ciutadans que permeten cohesionar les societats en què s'ubiquen.

 

La jornada, organitzada de forma conjunta pel Museu Valencià d'Etnologia, el Servei de Formació de la Diputació de València i l’Ajuntament de Potries, analitza els aspectes teòrics i casos pràctics de la relació entre el patrimoni i el desenvolupament, així com el paper que els museus juguen en aquesta relació.

 

Aquesta constitueix la sisena edició d’un projecte formatiu encetat l’any 2012, que forma part de les accions recollides en el marc de la Xarxa de Museus Etnològics i coordinada pel mateix Museu Valencià d’Etnologia. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet