Versió per a imprimir

El MuVIM més íntim amb #MuVIMonTU

  • Contacontes, visites guiades, tallers didàctics… són només algunes de les propostes de #MuVIMonTU per a gaudir des de casa
Imagen
27/04/2020

El tancament d'equipaments culturals valencians per a frenar l'avanç del coronavirus no ha portat a que els seus integrants es queden de braços plegats, sinó que han fet un gran esforç perquè es puga gaudir, des del confinament, des de casa, d'una àmplia oferta cultural. I tot sense fer un sol pas. Només navegant en la xarxa.

 

El 13 de març el MuVIM tancava unes sales i obria unes altres, les virtuals. Un espai des del qual oferir experiències que servisquen com a alternativa a eixe plaer de gaudir de l'obra d'art, dels discursos expositius i de diverses activitats en viu i en directe, així sorgia #MuVIMonTU. Una iniciativa que servix, com indica la diputada del MuVIM Gloria Tello, "d'altaveu de tot un conjunt d'activitats dissenyades des del museu per a oferir recursos culturals de qualitat, a més de generar oportunitats per a la consolidació d'un sector tan important i tan afectat en estes dates, i que la cultura no es detinga”.

 

Catàlegs d'exposicions, guies, visites guiades, entrevistes… sense oblidar als més xicotets, els quals trobaran contacontes i tallers pensats especialment per a ells. Estes són només algunes de les propostes que el MuVIM està desenvolupant estes setmanes amb #MuVIMonTU i que poden seguir-se a través de xarxes socials i la pròpia pàgina web del museu. “Un complet programa amb el qual hem aconseguit portar fins a les cases activitats que en altres circumstàncies hauríem realitzat en el museu en estes dates”, subratlla Rafael Company, director del MuVIM.

 

Cada setmana són diverses les propostes que es desenvolupen en les diferents plataformes, entre elles els catàlegs de moltes de les seues exposicions, que ara es poden descarregar de manera gratuïta o els contacontes ‘Heroïnes del MuVIM’, amb els quals cada diumenge a les 18 hores es destaca el paper de dones en la ciència. Un esforç que el públic està agraint, com demostra l'augment de visitants tant en www.muvim.es com en xarxes socials, i que ha arribat per a quedar-se, i és que estes activitats online continuaran en els pròxims mesos. Dorothy Vaughan, Amelia Earhart o Jerònima Galés seran algunes de les pròximes protagonistes d'esta sèrie, a les quals s'uniran nous tallers didàctics i nous projectes sobre els quals ja està treballant el MuVIM.

 

Una mar de possibilitats en les quals nadar amb l'etiqueta #MuVIMonTU perquè on tu estàs, el MuVIM amb tu. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet