Versió per a imprimir

El patronat de la Fundació d’Investigació de l'Hospital General aprova el pla d'actuació per al pròxim exercici

  • Mercedes Berenguer, diputada i presidenta del patronat, ha destacat «l'esforç per fomentar els projectes d’investigació i impulsar accions encaminades a contribuir amb els avanços científics aplicables a millorar la salut dels ciutadans»
2016 11 18 Reunion miembros patronato FIHGUV.jpg
21/11/2016

El patronat de la Fundació de la Comunitat Valenciana Hospital General per a la Investigació Biomèdica, Docència i Desenvolupament de les Ciències de la Salut va aprovar divendres el pla d'actuació per al pròxim exercici. La reunió, la va presidir la diputada de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, i també participaren els diputats Ivan Marti i Mari Carmen Peris.

 

Entre els assumptes tractats estigué la presentació i l’aprovació del pla d'actuació i la memòria explicativa de la fundació per al pròxim exercici 2017. Com a presidenta del patronat, Mercedes Berenguer destacà «l'esforç que ha fet enguany la fundació per a fomentar els projectes d’investigació i impulsar accions encaminades a contribuir amb els avanços científics aplicables a millorar la salut dels ciutadans».

 

D'altra banda, en la reunió es presentà l'informe de l’auditoria de procediment feta recentment a la fundació, en la qual s'ha analitzat la metodologia i els circuits de treball de l'organització per a garantir la prestació de serveis i el compliment dels objectius de la manera més eficaç i eficient i d'acord amb el seu marc normatiu.

 

Finalment, els membres del patronat van aprovar una resolució per a concedir els premis per a promocionar la investigació, que va convocar la fundació el mes de juliol i es faran públics la setmana que ve en el portal web de l'entitat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet