Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme impulsarà la Fira Comercial de la Ribera

  • El certamen, que tindrà lloc del 16 al 18 de novembre a Sueca, promocionarà la venda i el consum de productes autòctons de la Ribera
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i el president d'ARRIMA'T, Antonio Lande
25/10/2012

 

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar patrocinarà la Fira Comercial de la Ribera, que tindrà lloc del 16 al 18 de novembre a Sueca.

 

El certamen turístic comptarà amb expositors de les comarques de la Ribera Baixa i la Ribera Alta per a oferir la més completa oferta comercial de la zona.

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha assenyalat que la Diputació de València col·laborarà en esta fira comarcal «per a activar l’economia de les dues comarques i generar un moviment de persones que puguen descobrir l'oferta turística».

 

Per la seua banda, el president de l'Associació d'Empresaris de la Ribera Aarrima't, Antonio Landete, ha comentat que «des de l'associació volem fomentar i afavorir les relacions entre els comerços per a promocionar conjuntament tota la nostra oferta comercial i turística».

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, va atendre ahir 24 d'octubre la petició del president d'Arrima't, qui va sol·licitar la col·laboració per a la posada en marxa del certamen.

El president de l'Associació d'Empresaris de la Ribera ARRIMA'T, Antonio Landete
El president de l'Associació d'Empresaris de la Ribera ARRIMA'T, Antonio Landete
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán
El president de l'Associació d'Empresaris de la Ribera ARRIMA'T, Antonio Landete, i el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet