Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme millora les infraestructures turístiques de Chulilla

  • El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l’alcalde de Chulilla, Enrique Silvestre, han firmat un conveni per a adequar el paratge natural Los Calderones
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán i l'alcalde deChulilla, Enrique Silvestre
29/09/2012

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l’alcalde de Chulilla, Enrique Silvestre, han firmat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’adequar el Paratge Natural Los Calderones.

La col·laboració econòmica de la Diputació de València contribuirà a finançar una part de les actuacions a l’entorn del Paratge Natural Municipal Los Calderones. Concretament, es col·laborarà en l’adequació de les infraestructures per al desenvolupament del turisme esportiu (escalada i senderisme) al municipi de Chulilla, amb la recuperació de vies infravalorades i la millora dels accessos als sectors d’escalada.

Ernesto Sanjuán ha donat ànims a l’alcalde de Chulilla, després de patir un greu incendi al seu entorn natural, i ha destacat respecte d’això que «este conveni permetrà donar un respir a este municipi i reactivarà l’economia de la zona».

«Este projecte, que finalitzarà este mes d’octubre, millorarà la qualitat turística de Chulilla i contribuirà a la consolidació del municipi de Chulilla, com un dels referents de l’interior de la província de València, en el turisme esportiu d’escalada», ha afegit el diputat de Turisme.

L’Ajuntament de Chulilla, amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme, instal·larà ponts penjats al Canó del Túria, amb l’objectiu de posar en valor els principals atractius turístics de la localitat.

Enrique Silvestre ha agraït l’aposta de la Diputació de València per esta iniciativa «que serà un emblema per a Chulilla. Un senda de xicotet recorregut unirà el pantà de Loriguilla amb el poble per una zona que, afortunadament, no s’ha cremat»

«Chulilla viu de la seua agricultura i del seu entorn natural i ara, que s’ha cremat el 75% de la nostra massa forestal, necessitem, més que mai, reactivar la nostra economia», ha afegit l’alcalde de Chulilla.

Diputado de Turismo, Ernesto Sanjuán
Diputado de Turismo, Ernesto Sanjuán
Alcalde de Chulilla, Enrique Silvestre
Alcalde de Chulilla, Enrique Silvestre
Firma del convenio de Chulilla
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet