Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme patrocina la Fira de Comerç i Agroalimentació de la Pobla de Farnals

  • FirPobla se celebrarà del 23 al 28 de juliol al passeig Marítim de la Pobla de Farnals
firma convenio diputado Turismo, Sanjuán y alcalde La Pobla de Farnals, Peralta
13/06/2012

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l’alcalde de La Pobla de Farnals, José Manuel Peralta, firmaren ahir 12 de juny un conveni de col•laboració amb l’objectiu de patrocinar i promocionar la fira FirPobla 2012.

La Fira de Comerç i Agroalimentació se celebrarà del 23 al 28 de juliol al passeig Marítim de la Pobla de Farnals amb l’objectiu de potenciar els productes tradicionals i de qualitat del municipi i de la comarca de l’Horta.

Sanjuán ha destacat respecte d’això que «des del Patronat Provincial de Turisme patrocinem FirPobla perquè és una manera de reactivar l’activitat de la Pobla de Farnals, un municipi turístic que oferix, per mitjà d’este certamen, l’oportunitat de fer conéixer i adquirir els productes típics de la nostra província».

D’altra banda, l’alcalde de la Pobla de Farnals mostrà el seu agraïment per l’ajuda rebuda, «ja que es tracta d’una fira que revitalitza l’economia dels comerços del nostre municipi. Enguany hem ampliat la duració del certamen a una setmana, vist l’èxit de l’edició de l’any passat, que va rebre milers de visitants en un únic cap de setmana».

A més, el Patronat Provincial de Turisme col•laborarà en la promoció de la fira a través del seu portal www.valenciaterraimar.org i a través dels seus distints perfils en les xarxes socials.
 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet