Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme patrocina la VII Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc

  • El certamen se celebra del 5 al 7 d'octubre
03/10/2012

 

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar patrocina la setena edició de la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc, que se celebra del 5 al 7 d'octubre.

Esta fira dona a conéixer els productes de qualitat de les diverses empreses agroalimentàries, comercials, turístiques i artesanals de la zona i afavorix alhora el desenvolupament turístic d'este municipi de la Vall d'Albaida.

El diputat de Turisme, Sanjuán, ha destacat al respecte que «des del Patronat Provincial de Turisme i la Diputació de València patrocinem esta fira perquè és una manera de donar a conéixer els productes de la zona i, al mateix temps, impulsa el turisme i l'economia local».

Este certamen compta amb activitats variades per als visitants, com actuacions musicals, degustacions gastronòmiques, tallers infantils, circuit de minimotos, visites guiades, etc.

La fira romandrà oberta divendres des de les 20h fins a les 23 h; dissabte de matí, de 10 h a 14 h, i de vesprada, de 17 h a 22 h, i diumenge de matí, de 10 h a 14 h, i de vesprada, de 17 h a 21 h.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet