Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme patrocinarà el Congrés d’Empresaris Hotelers Espanyols

  • L’acte tindrà lloc del 21 al 24 de novembre a l’hotel Las Arenas de València
  • El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, s’ha reunit este matí amb el president de la Unió Hotelera de València, Luis Martí
Imatge
25/10/2012

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, s’ha reunit este matí amb el president de la Unió Hotelera de la província de València, Luis Martí, amb l’objectiu de coŀlaborar en la posada en marxa del Congrés d’Empresaris Hotelers Espanyols.

 

Este congrés, organitzat per la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics, en coŀlaboració amb la Unió Hotelera de la província de València, se celebrarà del 21 al 24 de novembre, a l’hotel Las Arenas de València.

 

La finalitat de la convenció és analitzar d’una manera dinàmica els reptes a què s’enfronta el sector hoteler i donar resposta als problemes a què s’enfronten les empreses al seu dia a dia.

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha destacat respecte d’això que «del 21 al 24 de novembre es debatrà a València la situació actual del sector hoteler i les possibles millores i iniciatives que es posaran en marxa de cara a l’any que ve».

 

Per la seua banda, el president de la Unió Hotelera de la província de València, Luis Martí, ha agraït al diputat de Turisme l’ajuda de la Diputació per a este congrés, que «serà referent i punt de trobada per al sector a nivell nacional i al qual estan convocats els nostres empresaris per a compartir experiències, amb una eficàcia demostrada».

Declaracions de Sanjuán
Declaracions de Sanjuán
Declaracions de Martí
Declaracions de Martí
Vídeo del Congrés d'Hotelers
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet