Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme promociona els atractius turístics de Riba-roja de Túria

  • El diputat de Turisme, E. Sanjuán, i l'alcalde de Riba-roja de Túria, F. Tarazona, han firmat este matí un conveni per a impulsar la ruta turística «Riba-roja de Túria en el cor del Parc Natural» i el jaciment visigot del Pla de Nadal
Imagen
30/05/2012

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l'alcalde de Riba-roja de Túria, Francisco Tarazona, han firmat este matí un conveni de col•laboració amb l'objectiu de promocionar la ruta «Riba-roja de Túria en el cor del parc Natural» i el jaciment visigot del Pla de Nadal.

Ernesto Sanjuán ha comentat respecte d'això que «el Patronat Provincial col•laborarà amb l'Ajuntament de Riba-roja a donar a conéixer el municipi i el seu patrimoni natural i cultural que, a poc a poc, estan restaurant des del municipi».

«A més, gràcies a este conveni es posaran en marxa visites teatralitzades al Pla de Nadal per a oferir als turistes i visitants un producte turístic atractiu que dinamitze l'economia de Riba-roja de Túria», ha afegit el diputat de Turisme.

Francisco Tarazona, en la que ha sigut la seua primera reunió amb el diputat de Turisme, ha assenyalat que «des de l'Ajuntament de Riba-roja estem invertint en el desenvolupament turístic del nostre municipi: estem millorant el nucli antic, restaurant el castell i adequant la zona del riu Túria, i enguany continuarem promocionant Riba-roja com a municipi turístic».
 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet