Versió per a imprimir

El personal de la Diputació aporta 10.500 euros a l'àrea d'Igualtat amb el suport a la vaga feminista del 8-M

  • Un total de 277 treballadores i treballadors de la corporació provincial es van sumar als aturs convocats pels sindicats durant la celebració del 8 de març
Imagen
15/06/2018

L'atur convocat pels sindicats durant la vaga feminista del passat 8 de març recolza les polítiques d'Igualtat de la Diputació de València. Un total de 277 treballadores i treballadors de la corporació, entre personal tècnic, polític i assessors, ha contribuït amb el seu seguiment als aturs a l'aportació de 10.530 euros que, després de descomptar-se dels seus salaris, es destinarà a polítiques d'Igualtat.

 

Aquesta quantitat es destinarà a engegar projectes destinats a la lluita contra la violència sexual, que serà el tema del pròxim Associa’t, unes jornades amb el teixit associatiu femení que tracten temes d'actualitat vinculats als reptes i problemes de les dones. Així ho ha avançat la diputada d'Igualtat, Isabel García, que ha agraït al personal que va secundar els aturs i als sindicats la seua ajuda per a reivindicar els drets històrics de les dones, la qual cosa “demostra el seu vertader interès per les polítiques d'Igualtat”.

 

García ha destacat que “actituds com les quals es van dur a terme el dia de la vaga i treballar al costat dels sindicats i el personal és el que marca la diferència”. “No solament amb dotacions econòmiques per a projectes que possibiliten la lluita és suficient, necessitem la implicació de tots”, ha subratllat la diputada.

 

Del personal que va secundar la vaga, 27 van ser diputats i assessors, mentre que la resta, 250 persones, van ser empleats i empleades de la institució. Aquesta realitat naix de la proposta presentada en ple per la diputada responsable de l'àrea, Isabel García, qui va sol·licitar, a petició d'UGT, que les quantitats acumulades del suport a la vaga anaren destinades a la lluita contra la desigualtat de gènere.

 

Aquesta aportació voluntària contribuirà a les diverses accions engegades per l'àrea d'Igualtat en la present legislatura. Polítiques amb una especial aposta pel llenguatge inclusiu, el reforç de l'acció positiva i l'apoderament de les dones, l'engegada del Feminario i, per descomptat, la lluita contra la violència de gènere, amb la creació de la Xarxa de Municipis Protegits. Iniciatives diverses i concretes que han quedat recollides en el primer Pla d'Igualtat en els més de 200 anys d'història de la corporació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet