Versió per a imprimir

El pont sobre el riu de Vernissa entre Beniarjó i Real de Gandia es repararà amb 453.000 euros de la Diputació

  • La Diputació aprova un conveni amb els ajuntaments de Beniarjó i Real de Gandia amb el qual es compromet a finançar i executar l'obra que connecta els dos pobles
  • El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, va visitar a la fi de juliol la infraestructura, mig esfondrada des del 2007 per raó d'unes pluges fortes
Pablo Seguí en Beniarjó, foto extraída de la web del Ayuntamiento.jpg
15/08/2016

La Diputació de València, a través de l'Àrea de Carreteres, assumirà l'execució i el finançament de les obres de reparació del pont sobre el riu de Vernissa, que uneix les localitats de Beniarjó i Real de Gandia, una infraestructura que va quedar greument danyada l'octubre del 2007 per raó d'unes pluges torrencials, que varen provocar la solsida d'una part del pont.


En l'actualitat, el pont té danys en l’estructura que el fan inservible: el jaç presenta una soscavació general i localitzada, i hi han sedimentacions posteriors.

 

Per a poder posar-lo de nou en ús, el projecte de reparació contempla la reconstrucció del mur que va tombar l'aigua, la restauració de la sola i la coŀlocació d'un barandat de contenció; també es reforçarà l'estructura refermant els buits i coŀlocant una escullera en la zona baixa. L'actuació conclourà amb la coŀlocació de baranes i l'habilitació d'un pas per als vianants, cosa que permetrà l’ús en condicions adequades de seguretat per a vehicles i vianants.

 

L'import de l'actuació és de 452.981,76 euros, finançats íntegrament per la Diputació de València mitjançant un conveni subscrit amb els ajuntaments afectats. Els ajuntaments, que han acreditat la disponibilitat dels terrenys necessaris executar una obra d’una longitud projectada de 120 m, es comprometen en el conveni a rebre les obres amb els terrenys en què se situen i a conservar-les i mantindre-les amb els seus recursos en un percentatge del 50%. A la fi del mes de juliol passat, el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, va visitar el pont sobre el riu de Vernissa, a penes uns dies després que la Diputació aprovara el conveni per reparar-lo. Allí, al costat de l'alcalde de Beniarjó, Juan Víctor Escrivà, i l'alcaldessa de Real de Gandia, Marta Signes, es va comprometre perquè l'actuació es desenvolupara amb la major velocitat possible per a poder restablir com més prompte millor aquesta connexió històrica entre els dos pobles.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet