Versió per a imprimir

El president Gaspar rep a la nova directora del Teatre Escalante

  • Marylêne Albentosa assumix oficialment la direcció del projecte teatral de la Diputació de València
Imagen
08/02/2021

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha rebut este dilluns a la nova directora del Teatre Escalante, Marylène Albentosa, que assumix oficialment el càrrec. Acompanyada per la diputada de Teatres, Gloria Tello, la nova responsable de l'Escalante ha tingut un primer contacte amb el president Gaspar per a abordar el present i el futur del projecte teatral de la corporació provincial.

 

La nova directora arriba a l'Escalante en una comissió de serveis, després d'haver sol·licitat el trasllat des del seu lloc de treball com a gestora cultural a Guardamar del Segura i després d'una dilatada trajectòria tant en l'àmbit públic com el privat. En este sentit, la diputada Gloria Tello ha destacat que serà “molt positiu per a la programació del teatre comptar amb una persona que té gran experiència, també en l'escena valenciana, on va ser gestora de la companyia Teatre Micalet.

 

Albentosa té per davant la difícil tasca d'encaixar la programació d'arts escèniques de la Diputació en un moment de gran afectació per la situació de la pandèmia. La nova directora ha manifestat la seua satisfacció per poder incorporar-se a “un projecte tan il·lusionant com és el Teatre Escalante, un referent del teatre infantil en tota Espanya, i una plataforma des d'on moltes companyies valencianes han pogut créixer i projectar-se”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet