Versió per a imprimir

El Puig de Santa Maria, campió del X Trofeu de Frontó Diputació de València

  • Fageca i Montesa s'han imposat sobre l'equip de Paterna (Adrián III i Alejandro) pel resultat de 41-28
DSC05454.JPG
27/09/2015

El X Trofeu de Frontó President de la Diputació de València ha conclòs este diumenge amb la disputa de la final, partida en la qual l'equip del Puig de Santa Maria (Fageca i Montesa) s'ha imposat sobre el representatiu de Paterna (Adrián III i Alejandro). La confrontació ha tingut lloc en el frontó municipal del Puig de Santa Maria i ha conclòs amb el resultat de 41-28.

 

Durant la primera mitat, la final ha estat marcada per l'equilibri. Adrián III i Alejandro han dominat durant bona part d’aquest tram gràcies a la seguretat del saguer i a l'excel·lent actuació del davanter, encara que la distància en el marcador mai ha sigut superior a tres tants. En el bàndol contrari, Fageca restava amb gran encert les envestides rivals, mentres que el bon fer de Montesa en els quadres alegres impedia que es distanciaren els de Paterna.

 

Quan el marcador assenyalava 26-23 a favor de Paterna, la final s'ha interromput per mitja hora. Un gran aigua ha caigut en eixe moment al Puig de Santa Maria i el fort vent ha propiciat que l'aigua entrara pels respiradors del frontó i negara parcialment la pista.

 

La tempesta ha remés i afortunadament s'ha pogut prosseguir amb la disputa de la final una volta que el pis s'ha secat completament. I en aquest segon acte de la final, Fageca i Montesa han estat perfectes i la partida s'ha decidit per la via ràpida pel definitiu 41-28.

 

Un bon nombre d'autoritats s'han trobat en aquest esdeveniment esportiu. El vicepresident segon de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha lliurat el premi de campió als vencedors. També han assistit, entre altres, l'alcaldessa del Puig de Santa Maria, Luisa Salvador; en representació de l'Ajuntament de Paterna, David Fortea; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, Manuel Díaz, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Novejarque.

Toni Gaspar
Toni Gaspar
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet