Versió per a imprimir

El Teatre Escalante llança una convocatòria oberta a recepcionar projectes d’arts escèniques

  • Els projectes podran ser presentats fins al 10 de febrer
  • Seran avaluats amb la intenció d’incloure’n algun en les produccions futures del Teatre Escalante
  • “La intenció és promocionar les companyies valencianes” ha explicat la diputada Glòria Tello
Imagen
16/01/2020

Per a la temporada 2020-2021, el Centre Teatral Escalante vol obrir el procés de recerca de propostes per a la producció d’espectacles encetant una línia de treball oberta amb la professió escènica valenciana.

 

“La convocatòria es planteja oberta a la recepció de projectes escènics a fi de valorar-los com a futures produccions del Centre Teatral Escalante” ha explicat la diputada de Teatres, Glòria Tello. De la convocatòria podrà eixir la producció de fins a dues propostes escèniques per a la temporada 2020-2021, atenent als criteris de producció propis del Centre Teatral Escalante.

 

Els creadors/creadores o companyies interessades han d’enviar un dossier amb una sinopsi de la proposta, una proposta visual i d’intencions, especificar el públic al que va adreçat, a més d’una proposta de l’equip creatiu i artístic on s’avaluarà positivament la paritat als equips creatius i artístics i qualsevol informació addicional que es considere necessària.

 

Es busquen propostes de xicotet o mitjà format per a públic adolescent/juvenil i per a públic infantil que treballen dins dels nous llenguatges en alguna de les seues formes escèniques (circ, dansa, teatre, arts vives, titelles...).

 

Tot el material s’enviarà al correu electrònic programacio.escalante@dival.es. El termini de recepció de projectes es tancarà el dilluns 10 de febrer a les 23:59 hores.

 

El Centre Teatral Escalante és un centre adreçat a la infantesa i la joventut, que té entre els seus objectius l’exhibició de produccions pròpies, les quals constitueixen l’element més destacat del programa d’activitats del centre, amb un segell propi, que s’ha guanyat el reconeixement del públic, dels mitjans de comunicació i de les institucions.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet