Versió per a imprimir

El Teatre Escalante programa en el mes de gener en El Musical i la Mutant

  • • L’Ajuntament de València i la Diputació aproven un conveni per a la realització de la programació del Centre Teatral l’Escalante en el TEM i l’auditori de La Mutant
Imagen
10/01/2020

El Teatre Escalante, depenent de la Diputació de València, programarà durant aquest mes de gener en els espais municipals del Teatre El Musical, del 26 al 30 de gener de 2020, i la Mutant, del 12 al 23 de gener de 2020, gràcies al conveni de col·laboració signat per les dues entitats.

 

En paraules de Maite Ibáñez, regidora d'Acció Cultural i Joventut de l’Ajuntament de València, “La Mutant i el Teatre el Musical s'omplin de vida amb la programació de l'Escalante. Mentre aquest projecte es defineix en la cerca d'un escenari estable, trobem quasi un mes en les nostres programacions respectives perquè es desenvolupen propostes escèniques familiars i juvenils”.

 

Ibáñez ha destacat la “gran qualitat” de les propostes que aporta l'Escalante en les pròximes setmanes a TEM i Mutant. Les propostes tenen prevista un gran acolliment, amb la participació d'un bon nombre de centres escolars ja confirmada.

 

Per la seua part, la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals i diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello, ha destacat que “cada vegada més es demostra que la col·laboració amb les administracions són positives. Afortunadament la meua doble funció de gestora en dues administracions diferents pot afavorir la creació de sinergies i trobar una solució, que si finalment es consolida, dotarà de major estabilitat a l'Escalante. Ens trobem en el punt de sondeig d'espais alternatius entre els de titularitat municipal”.

 

Programació de l’Escalante: Creativitat, paisatges sonors i fantasia lorquiana

 

La companyia Teatre de l’Abast al costat de Zero en Conducta signen la producció Rob, un espectacle sense text per a xiquets majors de 5 anys, que podrà veure's en La Mutant del 12 al 16 de gener de 2020.

 

Un viatge molt diferent però igual de suggeridor és el que proposa per a xiquets i xiquetes de 3 a 7 anys la companyia italiana TPO a La casa del Panda. Un espectacle, programat del 19 al 23 de gener en La Mutant, que recorre la cultura, les tradicions i les mil històries de la Xina, un país que, com aprendran els joves espectadors, ens demostra que existeixen moltes maneres d'entendre el món.

 

Finalment, l'Escalante tancarà Escena Diversa amb Federico, un espectacle en castellà per a majors de 8 anys, que acollirà el teatre El Musical del 26 al 30 de gener. En ell, sota la direcció de Paco Zarzoso, La Subterrànea oferirà un recorregut per l'imaginari, la poesia, els dibuixos i el teatre de Lorca, donant vida als seus somnis i malsons.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet