Versió per a imprimir

El territori valencià s'apunta a les oportunitats turístiques de les noves connexions aèries amb València

  • València Turisme i Fly València organitzen una jornada de treball conjunt per a abordar noves accions de promoció internacional en 2018
Imagen
22/11/2017

El Patronat de Turisme de València i Turismo Valencia, amb la seua marca “Fly València”, han organitzat la jornada de treball “Oportunitats de les noves connexions aèries de València” per a informar als municipis valencians sobre les oportunitats turístiques que ofereixen les noves connexions àrees amb València.

 

La sessió de treball, celebrada en la seu del Patronat de Turisme, ha sigut impartida pel cap de l'Àrea de Promoció de Turisme València, Miguel Ángel Pérez, i ha comptat amb la presència de la diputada de Turisme, Pilar Moncho; el director del Patronat, Evarist Caselles, i tècnics de Turisme dels ajuntaments de Cullera, Xàtiva, Canet d'en Berenguer i Utiel, a més de tècnics de València Turisme.

 

Segons Pilar Moncho, “una de les grans bondats d'aquest tipus de jornades és que, a més d'aportar dades actualitzades dels mercats amb els quals opera la destinació València, facilita la focalització de l'oferta del territori valencià com a destinació i dels seus productes turístics a l'hora de gestionar la seua promoció en l'àmbit internacional”.

 

Els participants en la jornada han conegut de primera mà les accions que actualment està desenvolupant Fly València (Turismo Valencia). Aquesta acció formativa s'emmarca dins de l'àmbit de col·laboració institucional entre la Fundació Turismo Valencia i el Patronat Provincial de Turisme, de cara a la planificació dels accions de promoció internacional de 2018.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet