Versió per a imprimir

El XIX Trofeu de Futbol Platja canvia per a donar tres partits a tots els equips

  • El torneig més veterà d'Espanya presenta en la Diputació de València les novetats d'esta edició que se celebra els dies 7 i 8 de juliol
Javier Egea, Miguel Bailach, Cristobal Grau y Jose Luis Oltra en la presentación
05/07/2012

 

La Diputació de València ha acollit este matí la presentació del XIX Trofeu de Futbol Platja Ciutat de València. A l'acte de presentació han assistit el diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de València i diputat provincial, Cristobal Grau; l'entrenador valencià, José Luis Oltra, i el representant de Futplaya Eventos, Javier Egea.

Esta competició de futbol platja és la més antiga que se celebra a Espanya i compta amb la participació de diversos equips de tot el territori nacional. Com cada any, el trofeu es disputarà a la platja de la Malva-rosa, concretament els pròxims dies 7 i 8 de juliol.

El trofeu es disputarà, per primera vegada en els seus dinou anys d'història, en un format diferent. Els equips s'organitzaran en grups de quatre amb l'objectiu que tots juguen un mínim de tres partits, per a evitar que els participants abandonen la competició en el primer partit perdut.

El diputat d'Esports ha afirmat que el torneig té un «gran atractiu turístic», perquè combina diversió i esport en el marc mediterrani de la platja de la Malva-rosa.

El representant de Futplaya Eventos, Javier Egea, ha agraït a la institució provincial la possibilitat de presentar públicament este campionat i ha presentat José Luis Oltra com a padrí de l'esdeveniment esportiu.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet