Versió per a imprimir

Elisa Beni culmina el cicle de conferències de Transparència organitzat per la Diputació

  • La periodista Elisa Beni posarà punt i seguit a aquest cicle de conferències que es reprendrà després d'estiu
  • La cita, d'entrada lliure, tindrà lloc dijous que ve 7 a les 18.00 hores en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset
Imagen
04/06/2018

La Diputació de València a través de la Delegació de Transparència i Govern Obert, que lidera el diputat Berto Jaramillo, prossegueix amb el cicle de conferències "Transparència, governança i mitjans de comunicació" amb la participació de la periodista Elisa Beni, dijous que ve 7 de juny a les 18.00 hores en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

 

Aquest cicle de conferències contínua la programació d'accions divulgatives obertes a la ciutadania sobre el Govern Obert i la seua relació amb el periodisme.

 

La periodista Elisa Beni serà l'encarregada de culminar aquestes jornades que han comptat amb la participació de diferents professionals dels mitjans de comunicació com: Jesús Cintora, Jesús Maraña i Ana Pardo de Vera i que es reprendran després d'estiu com a activitat de difusió ciutadana amb l'objectiu de donar a conéixer l'estreta relació que guarden els mitjans de comunicació amb la informació a la ciutadania, la recerca i les polítiques d'accés a aquesta informació.

 

En aquesta ocasió, la convidada és la periodista i escriptora Elisa Beni, una de les dones més joves a portar les regnes de diaris d'Espanya, ja que amb 23 anys va assumir l'adreça de 'El Faro de Ceuta'; a més de dirigir Cadena Ser a Ceuta va ser cap de secció de 'La Voz d'Almeria', redactora-cap de Diario 16 i sotsdirectora d''Época'.

 

Beni debatrà al costat del diputat Berto Jaramillo i Malena Ramírez, cap del servei de Transparència, en una conferència que porta per títol "La justícia desvestida: de la falta de transparència a la falta de credibilitat", tema de la quarta de les conferències que posa punt i seguit al cicle "Transparència governança i mitjans de comunicació" organitzat per la Diputació de València.

 

Així mateix, seguint la premissa que la ciutadania tinga un paper protagonista i puga coparticipar en el desenvolupament de la conferència s'intentarà crear un espai compartit que desenvolupe el tema del cicle i en el qual es veja representat l'àmbit periodístic i d'informació, el de la governança i, naturalment, la ciutadania com a element actiu.

 

Currículum d'Elisa Beni

 

Elisa Beni és una periodista, escriptora i analista política que ha passat vint anys en redaccions de mitjans espanyols. A més ha sigut directora de Comunicació del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, Consultora Internacional de Innovation Media Consulting, directora de premsa de la Conferència de Ministres de Justícia Iberoamericans, i ara mateix comentarista i analista política.

 

Com a autora de novel·la negra ha publicat "Peaje de Libertad", en Espasa, 2014 i "Pisa mi corazón" en Almuzara.

En No Ficció ha publicat "La soledad del juzgador", "La Justicia Sometida" (Catarata) i "Comunicación Jurídica" (Tirant) "Levantado el velo. Manual de periodismo judicial".

 

Actualment és col·laboradora i analista política en diversos programes de radi i televisió. "Más Vale Tarde" i "La Sexta Noche" en La Sexta, "Espejol Público" en Antena 3 "Julia en l'Onda" d'Onda Cero i "Las claves del dia" en Telemadrid i "QMC" en ETB .

 

En els últims anys ha participat en tots els grans espais de debat de les cadenes espanyoles com "El Gran Debate" de Tele 5, "Las Mañanas de Cuatro" de Cuatro, "Al Rojo Vivo" de la Sexta, "El Debate" de CNN+, DBT en Canal Nou, "Más claro agua" de 13TV i "Sin ir más Lejos" en ETB. Ha sigut també columnista de "La Razón" i "Tiempo" i actualment ho és en eldiario.es

 

La cita, d'entrada lliure, tindrà lloc dijous que ve 7 a les 18.00 hores en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet