Versió per a imprimir

Els alumnes de l'Escola d'Enologia organitzen unes jornades per a valorar la naturalesa a través jocs

  • Els estudiants de l'escola, dependent de la Diputació de València, es posen en la pell dels seus professors i ensenyen als més menuts a valorar l'entorn
  • “Els fan prendre consciència de l'important que és la neteja del camp i la seua cura”, explica la professora Dolores Ochando
Imagen
06/05/2017

Per quart any consecutiu, els alumnes de 1º de Tècnic Superior de Gestió Forestal i del Mitjà Natural han organitzat una jornada d'activitats pedagògiques amb els alumnes de primària del col·legi Alfonso X El Sabio de Requena. Per a açò, els alumnes del centre depenent de la Diputació de València van fer per un dia de professors, es van desplaçar a un paratge de marcat caràcter forestal i van programar un entretingut matí de jocs.

 

“Començàrem de manera improvisada i ens va agradar molt, perquè ens beneficiem per les dos parts”, assenyala la professora del col·legi, Dolores Ochando. Aquest tipus d'activitats s'emmarca dins de la filosofia del Mòdul d'Educació Ambiental, compromesos a conscienciar als xiquets dels centres educatius del municipi. Els estudiants de 1º de Tècnic Superior de Gestió Forestal i del Mitjà Natural van organitzar activitats lúdiques per als més xicotets, amb l'objectiu que interioritzen conceptes i actituds per a valorar i també gaudir de l'entorn.

 

Cada any el tema és diferent, i en aquesta edició les activitats es van centrar en la fauna ibèrica. A través de presentacions, jocs i activitats, els alumnes de l'Escola de Viticultura es van posar en la pell dels professors i van organitzar una visita a ‘El peu del Telègraf’, paratge situat a l'entrada del municipi.

 

Finalment foren 90 xiquets de 8 i 9 anys, acompanyats de 25 alumnes de l'Escola de Viticultura, els qui van gaudir d'un assolellat matí en un entorn forestal aprenent conceptes sobre el medi ambient, a més de respectar i cuidar la naturalesa. “Als xiquets els crida l'atenció veure a aquests xics tan majors, i als professors també perquè molts han sigut alumnes del col·legi. És una bona convivència, els fan prendre consciència de l'important que és la neteja del camp i la seua cura”, ha explicat Dolores Ochando.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet