Versió per a imprimir

Els cursos de la Diputació de València experimenten un increment del 70% en el número d’alumnes

  • Prop de 7.000 persones han passat en 2017 per alguna de les activitats formatives coordinades des del servei de Formació
  • S’ha incrementat un 50% el número d'activitats oferides tant al personal de la Diputació com al de les entitats locals de la província
Imagen
02/03/2018

L’aposta formativa de la Diputació de València ha aconseguit atraure en 2017 a 6.668 persones, una xifra que destaca especialment si la comparem amb els 3.960 alumnes que van assistir a cursos de la corporació provincial l'any anterior. Un increment del 68.38% que no hauria estat possible sense l'esforç realitzat des del servei de Formació de la corporació provincial.

 

“Les dades comparatives de la memòria de 2017 pel que fa a 2016 són una mostra de l'important esforç formatiu realitzat”, destaquen des del servei de Formació, on apunten que han sigut un total de 303 professors i col·laboradors els que han compartit els seus coneixements amb els alumnes i alumnes i les entitats locals participants (292), enfront dels 233 docents de l'any precedent.

 

En total han sigut més de 200 activitats formatives les que ha oferit la Diputació de València al llarg de 2017, enfront de les 147 de 2016. Un increment del 50% en el nombre d'activitats que es demostren interessants per a la ciutadania, ja siga part del personal de la Diputació, com dels ajuntaments i entitats locals de cada comarca.

 

Una avaluació positiva

 

Aquest grau d'interès i satisfacció es pot calibrar gràcies als qüestionaris que es lliuren a l'alumnat en finalitzar cada curs, i dels quals s'extrauen dades com que el 93% d'assistents recomanaria l'activitat formativa o que el  84% d'enquestats han satisfet les seues expectatives pel que fa al curs en el qual han participat. 

 

Pla General de Formació de 2018

 

Amb totes aquestes dades en la mà, des del servei de Formació realitzen les estimacions del Pla General de Formació de 2018, presentat fa escasses setmanes, i en el qual es preveuen 204 activitats formatives amb més de 4.400 hores de formació i un número total de places que tornarà a superar la barrera dels 6.000 alumnes.

 

Aquest 2018, la principal novetat ha sigut la presentació d'un pla únic que es convocarà en tres tandes: març, maig i juliol, de manera que l'oferta es realitzarà de forma més escalonada per a facilitar la inscripció. La implantació de l'administració electrònica, les noves lleis administratives, l'ofimàtica, el valencià i la formació especialitzada seran les principals àrees temàtiques del nou pla general de formació.

 

Així mateix, es dóna continuïtat al nou programa de formació iniciat en 2017, #DIVALDirectia, destinat a habilitats/ades de caràcter nacional, caps de servei, i directors/es dels ajuntaments, que està tenint un fort impacte en les entitats i els col·lectius professionals. Es dóna continuïtat també a la formació en igualtat, especialment en suport a l'elaboració per part dels ajuntaments dels seus plans d'igualtat.

 

També existeix un programa intern destinat únicament al personal de la Diputació, en el qual s'atenen les necessitats formatives que han plantejat els serveis, amb un important bloc destinat a la tramitació interna i els aplicatius corporatius com la gestió de subvencions, la gestió d'expedients, el contracte menor electrònic o el sistema de fiscalització limitada, qüestions essencials per al desenvolupament de la gestió.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet